Kleur
Prijs

t/m

Stuiterballen bedrukken

Bij OrangeSmile kan men een hele hoop verschillende soorten producten vinden die men kan laten bedrukken. Een van de producten waar u altijd weer een hoop plezier mee kunt bezorgen is een stuiterbal. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het laten bedrukken van uw logo of boodschap. Door de compactheid is het een leuke toevoeging voor iedere soort beursstand, het stelt u in staat om uw potentiele klant op een subtiele manier kennis te laten maken met het bedrijf.

Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Het bedrukken van de stuiterballen

Voor het bedrukken van de stuiterballen zorgen wij ervoor dat uw logo, afbeelding of boodschap helder en kleurrijk over zal komen. Dit geldt voor alle mogelijke soorten stuiterballen die u hier op de pagina kunt zien. Het bedrukkingsproces hangt af van de soort materialen die gebruikt zijn bij de stuiterbal. Mocht u hier meer informatie over in willen zien dan kunt u zich altijd wenden tot onze klantenservice. Zij staan ieder moment van de dag klaar om u van antwoord te voorzien. Dit is dan ook de partij om al uw vragen te stellen met betrekking tot de kleuren of afmetingen van de afbeelding voor op de stuiterballen.

 

Ontzettend leuk voor een jonger publiek

We hebben het al even kort benoemd, het uitdelen van gratis stuiterballen is een super leuke manier om mensen een leuke dag te bezorgen en om tegelijkertijd uw naamsbekendheid te vergroten. Vooral het jongere publiek vindt het erg leuk om een stuiterbal te krijgen, hierdoor is het een goede toevoeging voor deze doelgroep. U kunt bij OrangeSmile verschillende soorten stuiterballen vinden. Zo is er naast de reguliere stuiterbal ook de mogelijkheid om een speciale ECO stuiterbal te laten maken. Deze ruime mogelijkheid stelt u in staat om het meeste uit de aankoop te halen.

 

Bestel vandaag nog bedrukte stuiterballen met uw logo

Wat als u niet weet wat voor soort stuiterballen aansluiten bij uw doel? In dit geval raden wij aan om via deze site even contact op te nemen met onze klantenservice, hier kunt u terecht voor al uw vragen. Wij bieden u de mogelijkheid om een sample aan te vragen voor de producten, zo ook voor de stuiterballen. Dankzij deze samples kunt u eenvoudig zien of het aansluit bij wat u in gedachten had. Voor u het weet bent u voorzien van de meest originele en iconische stuiterballen om uit te delen aan al uw potentiele klanten.