Kleur
Prijs

t/m

Kompassen bedrukken

Bent u op zoek naar een uniek en praktisch relatiegeschenk? Bij OrangeSmile kunt u kompassen bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. 

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Kompassen bedrukken

Kompassen bedrukken met een eigen logo of afbeelding doet u natuurlijk bij OrangeSmile. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment aan kompassen in verschillende prijsklassen. Gepersonaliseerde kompassen zijn ideaal als relatiegeschenk, jubileumcadeau of een ander soort gift. Ze zijn zeer geschikt voor wandelliefhebbers, maar kunnen voor nog vele meer doeleinden worden gebruikt. Dankzij de vele manieren waarop we bij OrangeSmile kompassen kunnen bedrukken, zal uw geschenk altijd passen bij zowel uw bedrijf als de ontvanger(s).

Kompassen met logo als relatiegeschenk

Geef eens kompassen met logo als relatiegeschenk! U kunt bij OrangeSmile terecht voor kompassen van hoogwaardige kwaliteit, inclusief bewaardoos waarop uw bedrijfslogo gedrukt of gegraveerd kan worden. Zo’n bedrukt kompas is een uniek en origineel cadeau, waar de ontvanger ook daadwerkelijk wat aan heeft! Zeker als uw bedrijf focust op milieuvriendelijk ondernemen en medewerkers (of klanten) affiniteit hebben met de natuur, is het bedrukken van kompassen een logische keuze.

Kompassen laten bedrukken bij OrangeSmile

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan kompassen om te laten bedrukken in verschillende prijsklassen. Verzending is in Nederland en België gratis en u profiteert ook van staffelkorting. Dat betekent dat hoe meer kompassen u laat bedrukken, hoe meer korting we u kunnen geven. U kunt bij ons al kompassen bedrukken vanaf een oplage van 25 stuks. Heeft u specifieke wensen voor het personaliseren van kompassen of wilt u een afwijkende oplage bestellen? Neem dan contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u een eindproduct naar wens in handen krijgt.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aanleverspecificaties voor kompassen met logo?

Uw logo ontvangen we graag in een vector EPS-, AI- of PDF-bestand. Heeft u vragen over het aanleveren van het juiste bestand of heeft u enkel een ander soort bestand beschikbaar, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Wat is de levertijd van bedrukte kompassen?

Hoe lang het duurt om uw kompassen te bedrukken, is afhankelijk van het product dat u kiest. Wij geven op onze website altijd een schatting van de levertijd aan. Bij spoedbestellingen kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Vaak is er veel mogelijk.

Kan ik een sample ontvangen voor ik kompassen laat bedrukken?

Om er zeker van te zijn dat we kompassen bedrukken op de manier die u wenst, is het mogelijk om een onbedrukt sample bij ons te bestellen.