Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Drinkflessen en Waterflessen

Bedrukte drinkflessen zijn een van de meest populaire relatiegeschenken. De flessen met bedrukking zullen gedurende lange tijd gebruikt worden, waardoor uw bedrukking veel zichtbaar zal zijn. Dit maakt deze artikelen een erg interessante keuze als u op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk. Naast deze eigenschap is het zo dat door het gebruik van herbruikbare flessen, het gebruik van wegwerpwaterflesjes wordt verminderd. De hervulbare waterflessen kunnen jarenlang gebruikt worden wat een positief effect heeft op het milieu. In plaats van bronwater, wat een lange weg aflegt voor het in de supermarkt komt, kan er kraanwater gebruikt worden. Bekijk hieronder het ruime assortiment drinkflessen en waterflessen. 

Weergave:TegelsLijst

Waterflessen bedrukken wij met een logo in een of meerdere kleuren. Vaak wordt hiervoor een zeefdruk gebruikt. Een zeefdruk is een relatief slijtvaste druktechniek en hiermee kan vaak ook (een gedeelte) rondom de fles worden gedrukt. Dit is van belang als u op zoek bent naar een fles met een groot drukformaat. Drinkflessen zijn verkrijgbaar in diverse materialen. De meeste bedrukte drinkflessen zijn gemaakt van kunststof, maar ook aluminium is een goede optie. Een metalen drinkfles kan worden voorzien van een lasergravure, waardoor niet alleen de fles erg sterk is maar het logo staat er ook erg slijtvast op.

 

Naast normale waterflessen, bieden wij ook bedrukte infuser flessen aan. Dit zijn waterflessen waar een apart compartiment in zit waar fruit of groente in kan worden gedaan. Dit zorgt ervoor dat de smaak hiervan mengt met het water, heerlijk verfrissend voor op een warme dag. Zo kan er op een gezonde manier genoten worden van een lekker drankje, zonder alle toegevoegde suikers. 

 

Uiteraard zijn de waterflessen en drinkflessen verkrijgbaar in een groot aantal formaten. Zo zijn er drinkflessen van wel een liter, maar ook kleinere flessen van bijvoorbeeld 300 ml. Als u de gewenste drinkfles heeft gevonden dan kunt u het artikel samenstellen. Als de flessen niet bedrukt hoeven te worden hoeft u alleen het aantal en de kleur aan te geven. Bij een bedrukking kunt u aangeven uit hoeveel kleuren de bedrukking bestaat en op welke positie de bedrukking zou moeten komen. Vervolgens kan er een vrijblijvende offerte worden aangevraagd of kan de bestelling direct geplaatst worden. Het logo kan tijdens het proces worden geüpload.