Kleur
Prijs

t/m

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes met een eigen label zijn een promotieartikel dat altijd van pas komt. Of het op een evenement is of voor gebruik binnen het bedrijf. Flesjes met bronwater zijn een leuk artikel om uit te delen op een warme dag. Het etiket van de waterflesjes kan helemaal zelf ontworpen worden, dit kan dus een logo zijn maar ook een geheel eigen design. Omdat het bedrukken van waterflesjes met een full colour bedrukking gebeurt is er geen beperking in het maximale aantal bedrukkingskleuren.

Flesjes bronwater

Bedrukte waterflesjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo zijn er waterflesjes met een inhoud van 330 ml en met 500 ml. Hierbij kan er gekozen worden voor een normale platte dop of voor een sportdop. Er is een uitgebreide mogelijkheid voor het kiezen van de kleur van de dop. De bronwaterflesjes kunnen binnen ongeveer 1 week na goedkeuring van de digitale drukproef geleverd worden. Ideaal dus als het evenement binnen korte tijd plaats gaat vinden.

Goedkope waterflesjes

Bedrukt bronwater is gemakkelijk online te bestellen via de website, uiteraard kunt u ook vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst gaan wij aan de slag met de digitale drukproef. Pas wanneer er een akkoord is ontvangen op de drukproef zal de productie starten. Heeft u vragen over het bestellen van flesjes water? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail, telefoon of via onze chatfunctie. We helpen graag verder.