Kleur
Prijs

t/m

Waterflesjes bedrukken

Waterflessen bedrukken met een eigen logo, naam of tekst? Goed idee, want dit is een promotieartikel dat altijd van pas komt! OrangeSmile biedt een ruim aanbod aan bedrukbare waterflessen.

Producten per pagina

Een duurzaam relatiegeschenk voor uw bedrijf

Als bedrijf bent u constant op zoek naar manieren om uw merk te promoten. Een duurzaam relatiegeschenk kan hierbij helpen en daarom is waterflessen bedrukken een uitstekende keuze. Het bedrukken van waterflessen met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap is niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Een unieke waterfles is een bijzonder en praktisch relatiegeschenk om uw klanten, opdrachtgevers of werknemers mee te verrassen.

Per 1 juli 2021 zijn wij veplicht om € 0,15 statiegeld te rekenen op waterflesjes. Deze kosten komen boven op de kosten op de website. 

Een gezonde en duurzame keuze

Waterflessen bedrukken is niet alleen goed als promotie voor uw bedrijf, maar is ook milieuvriendelijk. Door het gebruik van herbruikbare waterflessen gaat u plastic afval tegen. Bovendien stimuleert u met het uitdelen van bedrukte waterflessen een gezonde levensstijl onder uw medewerkers, klanten en partners. Het drinken van voldoende water is namelijk essentieel voor een goede gezondheid. Door waterflessen te laten bedrukken, zendt u een positieve en constructieve boodschap uit, die het imago van uw bedrijf ten goede komt. 

De voordelen van waterflessen bedrukken

Het bedrukken van waterflessen met uw bedrijfslogo biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Allereerst vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf. Door het uitdelen van waterflessen met uw logo wordt uw bedrijfsnaam overal mee naartoe genomen. Daarnaast creëert u een positieve associatie met uw bedrijf door het geven van duurzame relatiegeschenken. Dit kan leiden tot meer loyaliteit van uw klanten en een betere reputatie van uw bedrijf. Een gepersonaliseerde waterfles is een product dat gewaardeerd zal worden door al uw zakelijke relaties.

Bestel gepersonaliseerde waterflessen online

Bij OrangeSmile kunt u waterflessen laten bedrukken in vele soorten en maten, van stijlvolle glazen waterflessen tot duurzame waterflessen van biologisch afbreekbaar materiaal. U heeft ook keuze uit diverse kleuren en designs. Zo kunt u de waterflessen perfect laten aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit. Het bestellen van bedrukte waterflessen kan al vanaf kleine aantallen. Onze waterflessen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen bedrukt worden met uw logo in één tot vier kleuren. Bestel nu bij OrangeSmile en u ontvangt uw bedrukte waterflessen vaak al binnen een week. Met OrangeSmile als leverancier voor bedrukte waterflessen kunt u er bovendien zeker van zijn dat u altijd de beste kwaliteit en service ontvangt. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van het perfecte ontwerp en materiaal voor uw bedrukte waterflessen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website.