Verzending

De levertermijn verschilt per artikel, bij de meeste artikelen staat een indicatie van een levertermijn aangegeven. Hierbij is een onderscheid gemaakt tussen de levertermijn zonder bewerking en een levertermijn met bewerking van bijvoorbeeld een logobedrukking. Heeft u een deadline? Laat dit ons altijd weten, vaak zijn er mogelijkheden om artikelen sneller te leveren dan de standaard levertermijn.

Alle bestellingen worden met een van de partners van UPS, DHL, TNT of een andere transporteur geleverd. Indien beschikbaar sturen wij u de tracking informatie als de bestelling verzonden is. 

 

Retourneren

Bedrijven en organisaties:

Bedrijven en organisaties kunnen een aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen ontbinden op voorwaarde dat de bestelling niet is gebruikt en het geen op maat gemaakt, aangepast of bewerkt artikel betreft. Voor het retour nemen van bestellingen kunnen kosten in rekening gebracht worden. Retouren worden alleen geaccepteerd als hier toestemming voor is gegeven door OrangeSmile. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzend- en retourkosten) voor terugbetaling in aanmerking komen, zal OrangeSmile deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding terugbetalen, op voorwaarde dat de bestelling tijdig aan OrangeSmile is geretourneerd. Wilt u retourneren? Neem dan even contact op via info@orangesmile.nl voor verdere instructies.

Consumenten:

Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarde dat de bestelling niet is gebruikt en het geen op maat gemaakt, aangepast of bewerkt artikel betreft. De kosten voor het terugsturen van de bestelling komen voor rekening van de consument. Indien de aankoopkosten en eventuele overige kosten (zoals verzend- en retourkosten) voor terugbetaling in aanmerking komen, zal OrangeSmile deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding terugbetalen, op voorwaarde dat de bestelling tijdig aan OrangeSmile is geretourneerd. Wilt u retourneren? Neem dan even contact op via info@orangesmile.nl voor verdere instructies of maak gebruik van onderstaand formulier. 

 

Modelformulier voor herroeping consumenten.

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan:               [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer]

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroep/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Neem contact met ons op

Error 404