Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Speelkaarten

Bedrukte speelkaarten

Laat speelkaarten bedrukken als promotieartikel en uw logo of ander artwork zal voor lange tijd zichtbaar zijn bij de ontvangers. We hebben speelkaarten die op de achterzijde van iedere kaart bedrukt worden, zo is uw logo vele keren zichtbaar op het moment dat de kaarten gebruikt worden. De bedrukte kaartspellen bestaan uit 55 kaarten, waarvan dus 3 jokers. Wilt u naast de achterzijde van de kaarten ook de bedrukking op de voorzijde zelf bepalen? Dat kan ook! Hierbij kunt u dus geheel zelf aangeven hoe de voor- én de achterzijde van de speelkaarten bedrukt zouden moeten worden.

Weergave:TegelsLijst

Speelkaarten bedrukken

Bij speelkaarten met bedrukking zijn er diverse opties. Het is mogelijk om alleen de achterzijde van de kaarten te bedrukken, maar ook een bedrukking op beide zijden van de kaarten is geen probleem. Hierbij kunt u dus zelf het gehele design van het kaartspel bedenken. De bedrukte kaarten kunnen verpakt worden in een banderol, dit is een papiertje die de kaarten bij elkaar houdt of een van de verschillende doosjes. Er is een (onbedrukt) kunststof doosje beschikbaar, maar ook een full colour all-over bedrukt doosje is een optie. Dit doosje kan met een geheel eigen design worden opgemaakt. De kaartspellen kunnen worden gebruikt voor spellen zoals bridge, poker, pesten, hartenjagen,  toepen etc.

Speelkaarten eigen achterzijde bestellen

Als u interesse heeft in het laten bedrukken van kaartspellen, plaats dan direct via onze website de bestelling of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. Staat uw gewenste optie er niet bij, neem dan even contact met ons op dan kunnen we bespreken wat er mogelijk is. Daarnaast kunnen we u ook geheel vrijblijvend de werktekeningen van de bedrukte speelkaarten toesturen, deze kunnen dan zelf opgemaakt worden. Nadat de bestelling geplaatst is, wordt er altijd een digitale drukproef opgestuurd ter akkoord. Pas als u helemaal tevreden bent en akkoord geeft, zal de productie starten.