Kleur
Prijs

t/m

Nagelvijlen bedrukken

Bedrukte nagelvijlen bestellen

Iedereen wil verzorgde handen en nagels! Met onze bedrukte nagelvijlen kunt u dat voor uw relaties mogelijk maken. Laat een van onze vele nagelvijlen bedrukken met uw logo of pakkende tekst en geef deze cadeau aan uw relaties. Uw uiting is altijd goed in beeld en wordt opgemerkt. De eigenaar van de vijl wordt telkens aan u herinnerd als het vijltje wordt gebruikt. U kunt het vergelijken met een visitekaartje! Dit relatiegeschenk is altijd welkom, u zult iedereen ermee verblijden.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Nagelvijlen bedrukken bij OrangeSmile

Wij hebben velen soorten nagelvijlen in ons assortiment welke u kunt laten bedrukken met uw logo of slogan. De vijlen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering: losse vijlen, sets of een matchbook met breekvijltjes.  U kunt kiezen tussen verschillende kleuren, formaten en materialen.

 

Nagelvijltjes met logo

Onze nagelvijlen zijn op verschillende posities te bedrukken. Dit is altijd afhankelijk van het artikel. In sommige gevallen wordt de vijl zelf bedrukt. Dit kan in 1 of meerdere kleuren en zelfs in full colour. In andere gevallen wordt het doosje bedrukt waar de vijlen in zitten. Een van ons meest bestelde bedrukte nagelvijlen is de matchbook gevuld met 5 afbreekbare vijltjes. Een zeer populair artikel omdat de matckbook volledig wordt bedrukt in full colour. Dit betekent dat u de matchbook geheel naar eigen design kunt laten bedrukken. Een foto en uw logo of een print met een slogan, uw logo en op de achterzijde uw contactgegevens. Door uw contactgegevens te melden kunnen uw bestaande en potentiële relaties u altijd contacteren.

 

Bestel uw bedrukte nagelvijlen bij OrangeSmile

Bij OrangeSmile kunt u bedrukte nagelvijlen al vanaf 100 stuks bestellen! Wilt u graag advies bij het uitkiezen van een nagelvijl en de bedrukking ervan? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Wij hebben een team van ervaren collega’s die u advies kunnen geven over onze nagelvijlen en alle andere artikelen uit ons aanbod.