Kleur
Prijs

t/m

Badeendjes bedrukken

Op zoek naar een origineel promotieartikel? Kies dan voor bedrukte badeenden. Er gaat niets boven een heerlijk warm bad na een lange dag werken.

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Veel mensen vinden het heerlijk om even de tijd te nemen om te ontspannen, en terecht natuurlijk. Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat de bad gewoontes onder de Nederlanders een uitstekende mogelijkheid zijn op reclame te maken voor uw bedrijf? Door vandaag nog de keuze te maken om badeendjes te laten bedrukken is uw bedrijf op een grappige manier in staat om voor extra naamsbekendheid te zorgen. Het krijgen van een badeend is echt een uniek cadeau, dit is dan ook zo leuk aan dit product. Wij van OrangeSmile staan voor u klaar voor het bedrukken van deze leuke eendjes voor in bad, voor u het weet denken uw klanten terug aan uw bedrijf wanneer zij het bedrukte badeendje zien drijven op het water.

Verschillende badeendjes om uit te kiezen

Bij OrangeSmile hebben we een erg uitgebreid assortiment badeendjes die bedrukt kunnen worden. Zoals u kunt zien zijn er verschillende eendjes waar uw bedrijf voor kan kiezen. Van de normale eendjes tot aan de speciale zustereend, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor het laten bedrukken. Dankzij ons ruime aanbod aan verschillende kleuren is het mogelijk om een badeend te vinden die aansluit bij de doelgroep en de promotieactie. Is uw bedrijf op zoek naar een grote partij badeendjes? Dat is bij OrangeSmile geen probleem, wij helpen u graag met uw volgende actie!

Hoe bedrukt OrangeSmile de badeendjes?

Bij het bedrukken van de badeendjes zullen wij altijd bekijken welke bedrukkingstechniek er het beste aansluit bij wat u voor ogen heeft. Zo kan uw bedrijf bij de badeendjes door het kunststof oppervlak prima kiezen voor een bedrukking in een kleur. In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om badeendjes met meerdere kleuren te bedrukken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. En maakt u zich geen zorgen, uiteraard blijft uw logo ook zitten op het oppervlak wanneer het nat wordt. De badeend met logo moet namelijk wel gebruikt kunnen worden.

Uniek met bedrukte badeendjes

Het laten bedrukken van badeendjes laat zien dat uw bedrijf afstand durft te nemen van die standaard producten, een badeend is nu eenmaal vrij uniek artikel. Door de badeendjes uit te delen bezorgt u uw klanten echt een goed gevoel, iedereen krijgt een goed gevoel van een vrolijk geel badeendje. Heeft u vragen met betrekking tot het laten bedrukken van de badeendjes dan raden wij u aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Dit is de partij die altijd voor u klaarstaan voor het beantwoorden van al uw vragen.