Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Reistassen

Ook reistassen laten bedrukken?

De keuze om reistassen te laten bedrukken behoort nog altijd tot één van de meest efficiënte en eenvoudige manieren om uw bedrijf kenbaar te maken aan het grote publiek. Een groot voordeel van een bedrukte reistas is dat dat mogelijk is om subtiel een boodschap over te brengen, zonder dat de klant het opdringerig vindt om naar te kijken. Tevens is het zo dat een reistas een uitstekend cadeau is om te geven als relatiegeschenk. Dit maakt het een uitstekende investering voor iedere soort onderneming.

Weergave:TegelsLijst

Reistas laten bedrukken

Er zijn verschillende manieren om een reistas te voorzien van een bedrukking. Het is op de eerste plaats mogelijk om een zeefdruk te laten plaatsen op een reistas. Bij een zeefdruk zal een bepaald beeld direct op het oppervlak van de tas worden gedrukt. Hier zijn talloze soorten voorbeelden en mogelijkheden voor te vinden, van een motto van het bedrijf tot aan een logo van uw stichting of organisatie. Een tweede optie voor het bedrukken van de reistas is om te kiezen voor de transferdruk. Bij deze bedrukkingstechniek zal er met behulp van lijm en hitte een afdruk op de reistas worden aangebracht. Deze techniek is uitstekend wanneer u op zoek bent naar een boodschap met veel kleuren en contrast. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice wanneer u meer te weten wilt komen over de diverse soorten bedrukkingsmogelijkheden.

 

Een origineel idee – bedrukte reistassen

Het bedrukken van reistassen is een erg originele manier om uw bedrijf aan een bepaald publiek kenbaar te maken. Er zijn ontzettend diverse soorten reistassen te vinden bij OrangeSmile, middels dit grote aanbod is er een ruime keus waar u uit kunt kiezen. De reistassen zijn gemaakt van hoogwaardige materiaalsoorten, hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in handen heeft. Voor de vakantieperiodes is dit een erg leuk cadeau om te geven aan uw zakenrelaties, ook zij gaan immers weleens op reis. De bedrukte tassen zullen dan de gehele wereld over reizen. 

 

De bedrukte reistassen bestellen

Heeft u nu geen idee wat voor soort reistassen u graag wilt laten bedrukken? In dit geval is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen om meer informatie op te vragen over de betreffende producten. Wij staan altijd voor u klaar voor vrijblijvende adviezen en tips voor uw aanschaf. Wij bieden u de mogelijkheid om een sample aan te vragen, dit maakt het mogelijk om de producten eerst eens te testen voordat u ze daadwerkelijk gebruikt of geeft. U kunt via deze site een offerte aanvragen voor de producten, al kunt u ook gelijk een directe bestelling plaatsen. Voor u het weet heeft u de bedrukte reistassen al in huis, lang wachten is nergens meer voor nodig.