Wat zijn de verzendkosten?
Er worden geen verzendkosten gerekend voor bestellingen die geleverd moeten worden in Nederland of België. Voor andere landen zijn de verzendkosten op aanvraag.


Hoe kan ik betalen?
Er kan betaald worden door bankoverboeking, iDeal, creditcard, Bancontact / Mister Cash. Als u een (semi)overheidsinstelling bent of al vaker besteld heeft dan mag er op rekening besteld worden met een betalingstermijn van 14 dagen na levering.


Hoe lang is de levertermijn?
De levertermijn is afhankelijk van het artikel. Op de website staat een levertermijn aangegeven per artikel. Onbedrukte artikelen kunnen vaak al binnen enkele dagen geleverd worden en voor bedrukte artikelen geldt vaak een levertermijn van circa 1 tot 2 weken na goedkeuring van de digitale drukproef. Als u een specifieke deadline heeft, laat dit ons dan weten. We zoeken graag voor u uit wat er mogelijk is.


Kan ik een sample (proefexemplaar) ontvangen?
Om een artikel uit te proberen en de kleur en kwaliteit te beoordelen kunt u een sample bestellen. Deze samples worden altijd onbedrukt opgestuurd. Als er uiteindelijk een bestelling volgt voor het artikel dan zijn de samplekosten voor onze rekening. Wilt u meerdere samples bestellen? Neem dan eerst even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Is een spoedlevering mogelijk?
Vaak is dit mogelijk. Op de website wordt uitgegaan van een standaard levertermijn, bij een spoedlevering kan er meestal sneller geleverd worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Wat is een full colour bedrukking?
Een full colour bedrukking is een bedrukking die uit een ongelimiteerd aantal kleuren bestaat. Er is dus geen beperking in het maximaal aantal kleuren, hierdoor is bijvoorbeeld het drukken van een kleurverloop mogelijk.


Wat zijn PMS kleurcodes?
PMS kleurcodes zijn codes die bij een specifieke kleur horen. Het maakt dan niet uit bij welke drukkerij u iets laat drukken, de kleur van de bedrukking is dan altijd hetzelfde. Zo kunnen de specifieke kleuren van een huisstijl bedrukt worden.


Wat is CMYK?
Bij CMYK is een logo of afbeelding opgebouwd uit de vier basiskleuren cyaan, magenta, geel en zwart. Door het mengen van deze kleuren kunnen vrijwel alle kleuren gemaakt worden. CMYK is meer geschikt voor digitale bedrukkingen.


Wat is een lasergravure?
Bij een (laser)gravure wordt er een beetje van de buitenzijde van het materiaal weggehaald. Hierdoor wordt het logo subtiel zichtbaar. De gravure heeft de kleur van de ondergrond van het materiaal, welke kleur dit gaat zijn is afhankelijk van het materiaal. Een lasergravure op metaal is erg slijtvast.

 

Neem contact met ons op

Error 404