Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Documententassen

Documententassen bedrukken

Dagelijks gaan er veel mensen langs de deur. Of het nu gaat om een overheidsinstantie of dat het gaat om een kleinere onderneming, het is wel zo prettig dat uw medewerkers hun documenten droog op kunnen bergen. Door te kiezen voor bedrukte documententassen bent u in staat om uw medewerkers, leerlingen of vrijwilligers te voorzien van een handige tas die tegelijkertijd kan dienen als promotiemiddel. Wanneer u kiest voor OrangeSmile weet u zeker dat u voor een voordelige prijs uw documententassen kunt laten bedrukken. Een groot aanbod aan mogelijkheden in combinatie met een uitstekende service, dit maakt ons zo bijzonder.

Weergave:TegelsLijst

Diverse mogelijke documententassen om te laten bedrukken

Wij van OrangeSmile hebben ons weten te profileren door ons grote assortiment aan verschillende soorten documententassen. Dankzij dit grote assortiment kunnen zowel grote als kleine organisaties op een eenvoudige wijze voorzien zijn van bedrukte tassen. Het is mogelijk om de bedrukte tassen in grote hoeveelheden te kopen, dit maakt het een uitstekende toevoeging voor bijvoorbeeld uw facility medewerkers die de deuren langsgaan. Bekijk het ruime assortiment documententassen en laat deze bedrukken met een logo of tekst naar keuze.

 

Bijzondere bedrukte documententassen bij OrangeSmile

OrangeSmile staat voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dit is dan ook de reden dat wij er alles aan doen om uw logo kristalhelder te laten verschijnen op de door u gekozen documententassen. U kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden als het aankomt op de bedrukking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw tassen te voorzien van een full colour logo. Dit stelt u in staat om kleurverloop toe te passen en om de tas net even wat meer kleur mee te geven. Het is natuurlijk ook mogelijk te kiezen voor een bedrukking in PMS kleuren, op die manier kunt u uw documententassen laten bedrukken in één enkele of meerdere kleuren. Deze PMS drukkleuren kunnen wij laten matchen met de kleuren van de huisstijl.  

 

Laat vandaag nog uw documententassen bedrukken

Het is zeker verstandig om zelf even een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van de documententassen. Of u nu uw leerlingen wilt voorzien van nieuwe tassen of dat u op zoek bent naar bedrukte documententassen voor uw medewerkers, bij OrangeSmile bent u aan het juiste adres voor een aanzienlijk groot aanbod. Vragen kunt u uiteraard altijd stellen aan onze klantenservice, zij staan klaar om u van antwoord te voorzien. Samen met u gaan we aan de slag om uw logo op de meest optimale manier terug te laten komen op de tassen!