Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Speakers en Speakeraccessoires

Speakers bedrukken met een logo zijn een leuk relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten. Het artikel zal door de ontvanger vrijwel zeker gebruikt gaan worden, wat ervoor zorgt dat uw logo of boodschap veelvuldig zichtbaar zal worden. Hierdoor zal dit telkens een positief gevoel oproepen bij uw bedrijf of organisatie.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte bluetooth speakers zijn erg handig voor het afspelen van muziek via de mobiele telefoon tijdens een dagje weg. Perfect bijvoorbeeld voor een dagje op het strand of in het park. Door de ingebouwde accu zal de bluetooth speaker meerdere uren muziek af kunnen spelen. Kies uit een van onze vele speakers en laat deze bedrukken met een logo of een andere boodschap. Wij kunnen de speakers geheel naar wens bedrukken.

 

Door het uitgebreide assortiment speakers is er altijd wel een artikel dat bij uw organisatie en budget past. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over een artikel of de website? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag bij het leveren van bedrukte speakers.