Kleur
Prijs

t/m

Bagageweegschalen bedrukken

Het vermijden van overbagage kan soms een uitdaging zijn. Met onze bedrukte bagageweegschalen kunt u niet alleen het gewicht van uw bagage nauwkeurig controleren, maar ook een persoonlijk tintje toevoegen.

Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina
Reizen is spannend, maar het vermijden van overbagage kan soms een uitdaging zijn. Met onze bedrukte bagageweegschalen kunt u niet alleen het gewicht van uw bagage nauwkeurig controleren, maar ook een persoonlijk tintje toevoegen. Onze bedrukte bagageweegschalen bieden u het beste van beide werelden: functionaliteit en personalisatie.
 

Voordelen van onze bedrukte bagageweegschalen

  1. Nauwkeurige metingen: Onze bagageweegschalen zijn van hoge kwaliteit en bieden nauwkeurige metingen, zodat u precies weet hoeveel uw bagage weegt. Dit helpt u om overbagage te voorkomen en onaangename verrassingen op de luchthaven te vermijden.
  2. Gemakkelijk afleesbaar: Onze bagageweegschalen hebben een duidelijk leesbaar digitaal display, waardoor u het gewicht van uw bagage snel en eenvoudig kunt aflezen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een probleemloze reiservaring.
  3. Compact en draagbaar: Onze bagageweegschalen zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk in uw bagage passen zonder veel ruimte in te nemen. Ze zijn ook draagbaar, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen en kunt gebruiken wanneer dat nodig is.
 

Promoot uw merk met bedrukte bagageweegschalen

Wilt u uw merk promoten tijdens het reizen? Onze bedrukte bagageweegschalen bieden een geweldige kans om uw bedrijfsnaam, logo of slogan onder de aandacht te brengen. Door uw merk te tonen op deze functionele reisaccessoires, vergroot u de zichtbaarheid en herkenning van uw merk bij reizigers over de hele wereld.
 

Waarom kiezen voor onze bedrukte bagageweegschalen?

  1. Effectieve reclame: Door uw merk op bedrukte bagageweegschalen te plaatsen, creëert u een effectieve vorm van reclame die constant in het zicht van reizigers is. Dit vergroot de bekendheid van uw merk en kan nieuwe klanten aantrekken.
  2. Praktisch en bruikbaar: Bagageweegschalen zijn een essentieel hulpmiddel voor reizigers. Door uw merk erop te laten bedrukken, wordt uw bedrijf geassocieerd met nuttige en praktische reisaccessoires, wat de positieve perceptie van uw merk versterkt.
  3. Hoogwaardige kwaliteit: Onze bedrukte bagageweegschalen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit zorgt ervoor dat uw merk langdurige exposure krijgt en dat uw klanten tevreden zijn met de kwaliteit van het product.

Personaliseer uw bagageweegschalen en promoot uw merk tijdens het reizen!

Bent u op zoek naar functionele reisaccessoires die tegelijkertijd uw merk promoten? Onze bedrukte bagageweegschalen bieden de perfecte oplossing. Met nauwkeurige metingen, gemakkelijke afleesbaarheid en draagbaarheid, zijn onze bagageweegschalen de ideale reisgenoot. Personaliseer ze met uw bedrijfsnaam, logo of slogan en laat uw merk opvallen tijdens het reizen. Neem contact met ons op voor meer informatie en bestel vandaag nog uw bedrukte bagageweegschalen bij Orangesmile.nl!