Kleur
Prijs

t/m

Bonbons bedrukken

Bonbons als relatiegeschenk werkt altijd positief! Iedereen vindt het leuk om bonbons te krijgen, ze zijn namelijk altijd heerlijk. Verras uw collega’s, potentiële en bestaande relaties met bonbons bedrukt met uw logo en of slogan. Dit is een relatiegeschenk die voor alle gelegenheden geschikt is. Geef het aan relaties en collega’s als bedankje, stuur ze op ter felicitatie of schenk ze in moeilijke tijden. Onze bedrukte bonbons worden ook vaak besteld voor feesten en evenementen.

Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Bedrukte bonbons

Wij hebben vele soorten bonbons die u kunt laten voorzien van uw logo. Bijvoorbeeld in een fles, een blik, kartonnen doosje of kunststof doosje. De bedrukking kan op de bonbons zelf, dit kan in 1 of meerdere kleuren met speciale eetbare inkt. Ook kunt u kiezen voor bedrukking op de verpakking. In veel gevallen wordt de verpakking volledig bedrukt. Dit kan het doosjes zijn waar de bonbons in zitten of het etiket van een fles met bonbons. Het doosje wordt geheel bedrukt, u kunt dus kiezen voor een print of foto in combinatie met uw logo en/of slogan. Er is ontzettend veel mogelijk.

Bonbons personaliseren

Laat een van onze bonbons personaliseren. Uw logo of uiting op een bonbon laten bedrukking kan heel gemakkelijk bij OrangeSmile. Als u al een variant heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u in een aantal simpele stappen uw bestelling plaatsen. U geeft aan om hoeveel stuks het gaat, upload uw logo en/of slogan (dit kan ook later per mail) en laat uw contact gegevens achter en wij doen de rest!

Heeft u liever advies bij het maken van een keuze en bij het bepalen van de bedrukking? Onze specialisten zitten klaar voor u en kunnen u helpen bij het maken van een keuze. Een offerte volgt dan direct met scherpe prijzen. Vervolgens ontvangt u ook, geheel vrijblijvend, een digitale impressie van het artikel voorzien van uw logo/uiting. U ziet dat al hoe uw relatiegeschenk eruit komt te zien!