Kleur
Prijs

t/m

Chips en nootjes bedrukken

Chips en nootjes bedrukken

Bedrukte snacks als give away zijn razend populair door de hoge attentiewaarde en lage prijzen. Een zakje borrelnootjes, een blikje met noten of een blik mini-Pringels laten bedrukken kan al vanaf 100 stuks bij OrangeSmile. Laat de verpakking bedrukken met uw logo en tekst en zet het in als relatiegeschenk. Een leuke effectieve give away ook om een boodschap over te brengen. Tijdens het eten van de nootjes leest men altijd de verpakking. De blikje worden ook vaak bewaard en gebruikt als bijvoorbeeld pennenbakje. Dus nog meer exposure.

Producten per pagina

Bedrukte snacks

De nootjes of Pringles worden geleverd in een blik of zakje. Deze kunnen volledig worden bedrukt met uw logo en boodschap. De bedrukking kan in een of meerdere kleuren en zelfs in full colour. Na het plaatsen van een bestelling heeft u het binnen 10 werkdagen al in huis! Een leuk geschenk voor goede relaties en/of collega’s.

 

Chips met logo bedrukken

Wij hebben een team met ervaren collega’s voor u klaar zitten om u te helpen en te adviseren waar nodig. Heeft een artikel gevonden dat naar wens is maar weet u niet hoe u deze kunt personaliseren en bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Samen nemen we uw wensen door en bespreken we alle opties. Na het gesprek maakt een van onze ervaren specialisten een offerte voor u met het gewenste artikel en bedrukking. Ook wordt er een digitale impressie voor u gemaakt om u een beeld te geven van het artikel voorzien van uw uiting. Deze kan dan nog geheel naar wens aan worden gepast. Pas als de offerte en impressie helemaal naar wens zijn en u de order heeft geplaatst gaan wij ermee aan de slag. Voordat de productie van start gaat ontvangt u nog een digitale drukproef. Deze wordt opgemaakt door onze studio. Als u helemaal tevreden bent over met het voorbeeld/drukproef gaat de productie van start.