Kleur
Prijs

t/m

Stappentellers bedrukken

Nederlanders en wandelen, dit is natuurlijk een combinatie die hand in hand gaat. We zien dat menig Nederlander het heerlijk vindt om in het weekend een blokje om te gaan. Dit is dan ook de reden dat u er goed aan doet om een stappenteller te laten bedrukken om uw naamsbekendheid onder de potentiele klanten te vergroten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stappentellers uit te delen of om te verkopen. Dit biedt u de mogelijkheid om op subtiele wijze uw klant in aanraking te laten komen met uw bedrijf of organisatie. Hier op de site kan men alle mogelijke soorten stappentellers vinden die u kunt laten bedrukken met uw logo.

Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)

Stappentellers met bedrukking

Een van de redenen waarom u een stel stappenstellers zou moeten laten bedrukken is dat u een boodschap op een subtiele manier over kunt  brengen. Wij zorgen er altijd voor dat uw logo op het artikel helder en duidelijk naar voren komt. We houden altijd rekening met de juiste afmetingen en de correcte kleuren voor uw logo. Zo kunt u de exacte PMS kleurcodes doorgeven, dan zorgen we ervoor dat de kleuren exact bij de huisstijl aansluiten. Afhankelijk van de soort stappenteller zijn er verschillende soorten methodes die er gebruikt kunnen worden voor het bedrukkingsproces. Wilt u hier meer informatie over weten dan zal u zich altijd tot onze klantenservice kunnen wenden. Ons team staat altijd klaar om u van antwoord op al uw vragen te voorzien.

 

Geef uw potentiele klant iets origineels

Het geven van een bedrukte stappenteller is een erg originele is om uw logo of boodschap over te brengen aan de potentiele klant. We zien dan ook dat veel bedrijven stappentellers met een logo geven bij gezondheid gerelateerde evenementen. Hier kan men onder andere denken aan een sportbeurs of aan een ander soort stand bij een evenement. Er zijn talloze mogelijkheden als het aankomt op de soorten stappentellers, dit grote assortiment stelt u in staat om een stappenteller te kiezen die geheel past bij uw doelgroep. Voor u het weet is uw publiek voorzien van een origineel en vooral leuk cadeau.

 

Bestel vandaag nog uw bedrukte stappentellers

Wat nu als u geen idee heeft wat voor soort stappentellers u het beste kunt nemen? In dit geval raden wij aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. Voor vrijblijvend advies bent u hier namelijk aan het juiste adres. Hierdoor zal u eenvoudig een keuze kunnen maken voor het laten bedrukken van de stappentellers. Het is voor alle klanten mogelijk om een sample op te vragen, zo kunt u de stappentellers eerst met eigen ogen zien. Bij ons bent u op de goede plek aanbeland voor de beste relatiegeschenken en promotieartikelen die bedrukt kunnen worden.