Kleur
Prijs

t/m

Telefoonhouders voor op de fiets bedrukken

Bedrukte telefoonhouders voor op de fiets

 

 

Bijna iedereen in Nederland heeft een fiets en maakt er regelmatig gebruik van, het is niet weg te denken. We fietsen graag en veel, maar safety first! Tijdens het fietsen is het niet verstandig om uw telefoon vast te houden. Sterker nog, het is verboden! Toch is het soms prettig om een telefoon te gebruiken tijdens het fietsen. Bijvoorbeeld voor de navigatie, handsfree bellen of gewoon om een lekker muziekje op te zetten. U kunt deze veiligheid bieden aan uw relaties en collega’s door het schenken van een telefoonhouder voor op de fiets bedrukt met uw logo!

Twee vliegen in een klap toch? U beschermt uw relaties en personeel en maakt tegelijkertijd reclame voor uw organisatie.

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Telefoonhouders bedrukken met uw logo

Laat een van onze fiets telefoonhouders personaliseren met uw logo. De telefoonhouders kunnen op verschillende zijdes worden bedrukt. De bedrukking kan in 1 of meerdere kleuren. Heeft u liever een slogan of beide als bedrukking? Dat is in veel gevallen gewoon mogelijk.

Telefoonhouders voor op de fiets worden dagelijks gebruikt door jong en oud. Het is niet meer weg te denken in verband met veiligheid en regelgeving. Steeds vaker kiezen onze klanten dan ook voor een bedrukte telefoonhouder als relatiegeschenk.

 

 

Een bedrukte telefoonhouder voor op de fiets is voor iedereen een leuk presentje om te ontvangen

De meeste telefoonhouders zijn universeel en passen dus op elke fiets. Hij kan dus gebruikt worden door heel het gezin.

We hebben verschillende varianten in ons assortiment, een van de varianten heeft bijvoorbeeld een 360 graden rotatie mogelijkheid om je smartphone in de meest ideale positie te plaatsen. Zo hebben wel meer opties, per telefoonhouder weer anders, ofwel keuze genoeg.

 

Kiezen, bestellen en in huis binnen een week!

Heeft u een telefoonhouder voor op de fiets gevonden die geheel naar wens is? Dan is het heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Selecteer het gewenste aantal, upload uw logo en uw bestelling kan geplaatst worden! Heeft u hier hulp bij nodig? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.