Kleur
Prijs

t/m

Zweetbandjes bedrukken

Het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie, instelling of bedrijf is vandaag de dag ontzettend belangrijk. U wilt er immers alles aan doen om uw boodschap aan zoveel mogelijk mensen mee te delen. Een leuk artikel voor een promotieactie is het laten bedrukken van zweetbandjes.

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Dankzij deze bedrukte producten bent u in staat om op een voordelige wijze uw organisatie kenbaar te maken. Dit maakt het een uitstekende toevoeging voor de bedrijven in de sportsector, zij kunnen al hun medewerkers bijvoorbeeld een setje meegeven.

Soorten bedrukte zweetbandjes

Zoals u wellicht al heeft gezien hebben wij van OrangeSmile een ruim assortiment aan zweetbandjes waar u uit kunt kiezen, deze kunnen allemaal van een logo worden voorzien. Dit aanzienlijk grote aanbod maakt het een stuk eenvoudiger om de zweetbandjes te vinden die aansluiten bij wat u graag wilt bereiken. De zweetbandjes variëren zowel in uitstraling als in prijs, u heeft dus erg veel keuzevrijheid. Kiest u bijvoorbeeld voor de standaard bedrukte zweetbandjes? Of zou u toch liever een partij luxe hoofdbanden willen laten bedrukken? De keuze is geheel aan u!

OrangeSmile – verschillende bedrukkingsmogelijkheden

Wij van OrangeSmile bieden u een groot scala aan verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Voordat wij uw zweetbandjes gaan bedrukken zullen we eerst bekijken welke vorm van bedrukking er het beste aansluit op het materiaal. Het is namelijk wel de bedoeling dat uw logo zo goed en helder mogelijk te zien zal zijn op de bedrukte zweetbandjes. Ook op het gebied van kleuren zijn er meer dan genoeg opties waar u voor kunt gaan. De bedrukking kan in een of meerdere kleuren plaatsvinden of er kan worden gekozen voor een borduring. Ook full colour bedrukte zweetbandjes zijn mogelijk.

Bedrukte zweetbandjes bestellen

Er zijn een veel bedrijven die baat zullen hebben bij het laten bedrukken van zweetbandjes door OrangeSmile. Dankzij deze bedrukkingsmogelijkheid bent u in staat om op een eenvoudige wijze de naamsbekendheid van uw organisatie of instelling te vergroten. Deel ze uit, geef ze aan uw medewerkers of geef ze weg bij aankoop van een bepaald product. Dankzij de aanschaf in bedrukte zweetbandjes kunt u uw naamsbekendheid eenvoudig en voordelig vergroten. Heeft u vragen over het bedrukken van de zweetbandjes dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar om u hiermee te helpen.