Kleur
Prijs

t/m

VR brillen bedrukken

Bedrukte Virtual Reality brillen of VR brillen zijn een leuk geschenk om te laten zien dat u een moderne organisatie heeft. Deel bijvoorbeeld VR brillen met bedrijfslogo uit tijdens een presentatie en laat zien wat u precies voor ogen heeft.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

De meeste virtual reality brillen werken met de mobiele telefoon en een VR app. De telefoon met app wordt in de bril geschoven en op het hoofd gezet. Door de speciale lenzen en de sensoren in de telefoon reageert de app op bewegingen van het hoofd. Hierdoor lijkt de kijker echt in de virtuele wereld te zitten. Bekijk ons uitgebreide assortiment VR brillen en laat deze bedrukken met een logo als relatiegeschenk.

Bedrukte Virtual Reality brillen

Van de meest simpele VR-bril tot de meest uitgebreide, de meeste promotionele VR brillen werken op dezelfde manier. Deze werken allemaal in combinatie met de mobiele telefoon en speciale virtual reality apps. Het doel van de virtuele wereld hoeft uiteraard niet alleen maar voor recreatief gebruik te zijn, maar ook zeker voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan makelaars en projectontwikkelaars. Doormiddel van een bedrukte VR bril kan er perfect in 3D worden laten zien hoe een nieuw kantoorpand eruit gaat zien en kan er door de nieuwe gangen worden gelopen. Voor makelaars is dit een mogelijkheid om bij de bezichtiging van een huis de potentiele koper te laten zien hoe het aangeboden huis met wat aanpassingen eruit kan komen te zien. Perfect voor huizen waar nog het een en ander aan moet gebeuren. Door het weggeven van de virtual reality bril zal uw organisatie voor langere tijd onder de aandacht blijven bij de ontvanger.

Virtual reality brillen bedrukken

Virtual reality brillen bedrukken wij met verschillende druktechnieken. De meest voorkomende is een standaard tampondruk. Hierbij wordt het bedrijfslogo in één of meerdere kleuren op de bril geplaatst. Als u op zoek bent naar een echte unieke bril, dan zijn er ook kartonnen VR brillen die volledig all-over bedrukt kunnen worden. Deze custom made VR brillen zijn gemaakt van karton en worden voorzien van een full colour bedrukking op alle zijden van het artikel. Zo kan er dus een VR bril relatiegeschenk worden weggegeven die echt volledig naar de gewenste huisstijl is gemaakt.

VR bril met bedrukking bestellen

Heeft u interesse in een VR bril met bedrukking? Zoek dan eenvoudig het gewenste artikel via de website en kies de bedrukking. Heeft u vragen of een artikel of de mogelijkheden voor de bedrukking van het logo? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder en zullen ook voor u de juiste VR bril met logo vinden.