Kleur
Prijs

t/m

Luchtbedden bedrukken

Bedrukte luchtbedden zijn zeer populair en worden steeds meer gespot de laatste jaren. Laat uw relaties heerlijk genieten van de zon op een gepersonaliseerd luchtbedje met uw logo!

 

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

All over en full colour bedrukte luchtbedden? Of enkel uw logo in 1 kleur? Dat kan allemaal. Onze luchtbedden kunnen met verschillende technieken worden bedrukt, dit is afhankelijk van uw wensen. Door een groot drukoppervlakte zal uw branding zeer zeker opgemerkt worden. Wij leveren bedrukte luchtbedden in veel gevallen in slechts een paar dagen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje tussen ons aanbod onderstaand.

Luchtbed met bedrukking

Een luchtbed als relatiegeschenk tijdens de zomermaanden is niet alleen ontzettend leuk, het is ook een mooie reclame uiting. Uw bedrijfslogo groot bedrukt op een luchtbed valt op.

Onze bedrukte luchtbedden zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Een bedrukte pizzapunt luchtbed? Of een Luchtbed in de vorm van een slipper? Liever een bedrukt luchtbed in een vorm naar eigen keuze? Ook dat kan.

Om u goed beeld te geven van een bedrukte luchtbed met uw logo maken wij graag, geheel vrijblijvend, een digitale impressie voor u.  De door u gekozen luchtbed wordt dan voorzien van uw logo. De impressie kan uiteraard geheel naar wens worden aangepast.

Bedrukte luchtbedden bestelt u al vanaf 25 stuks!

Door een breed assortiment hebben wij bedrukte luchtbedden voor ieder budget. Wij leveren onze luchtbeden al vanaf 25 stuks. We hebben luchtbedden in ons assortiment met een snelle levertijd. Zo hebben we luchtbedden die binnen een week, bedrukt, geleverd kunnen worden.

Meer strandartikelen met uw logo om een strand bezoek compleet te maken?

Wij hebben talloze strandartikelen die wij kunnen voorzien van uw logo. Denk dan aan een strandbal, een handdoek, een waaier, slippers, een beachballset, een koeltas, een drinkfles, een strandstoel en nog veel meer. En dat allemaal bedrukt met uw logo.

Wist u dat alle artikelen gratis worden verzonden?

Alle artikelen worden kosteloos op een door u gewenste afleveradres geleverd. Liever een levering op verschillende adressen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.