Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Koeken bedrukken

Bedrukte Koekjes

Alle koekjes uit ons assortiment zijn te bedrukken met uw logo. Ons aanbod in bedrukte koeken is groot waaronder gelukskoekjes, stroopwafels, energybars en meer. De verpakking wordt hierbij voorzien van uw logo of slogan. Ook hebben we koekjes in blik. In Dit geval wordt de blik naar wens bedrukt. In sommige gevallen kunnen de blikken zelfs volledig en full colour worden bedrukt. U kunt de blikken geheel in uw eigen design laten bedrukken.

Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 20 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Creëer naamsbekendheid met een van onze bedrukte koeken

Laat een van onze koeken voorzien van uw logo en creëer naamsbekendheid. Uw logo zal zeker worden opgemerkt. Dit omdat de verpakking in veel gevallen volledig bedrukt kan worden. Velen gingen u voor en hebben al kunnen ervaren dat bedrukte koekjes een perfecte marketingtool is om op een laagdrempelige manier uw doelgroep te bereiken. Ze kunnen onder andere worden verdeeld op events en feesten, in een ontvangst of wachtruimte van uw bedrijf, in winkels of in uw horeca gelegenheid. Met regelmaat mogen wij bedrukte koekjes leveren aan horecagelegenheden. Daar worden de koeken aangeboden aan klanten bij een bestelling van een warm drankje. Ook worden ze vaak ingezet bij sportscholen, dan wordt vaak gekozen voor een energie- of mueslireep voorzien van een logo of slogan.

 

Koekjes personaliseren

Onze bedrukte koekjes worden ook vaak ingezet voor interne branding binnen een organisatie. De koeken worden dan gepersonaliseerd en verdeeld onder de medewerkers van een bedrijf. Een ontzettend leuk gebaar om uw medewerkers te bedanken voor alle inzet. Verras uw medewerkers met een bedrukt koekje tijdens de koffiebreak of als tussendoortje. Ze zullen even stil staan bij dit gebaar, uw bedrijf zal nog meer worden gewaardeerd.

 

Bedrukte koeken bestellen bij OrangeSmile

Bestellen van bedrukte koekjes kan heel eenvoudig op onze site. Heeft u toch liever eerst advies over ons aanbod of de bedrukkingsmogelijkheden? Of heeft u vragen over de levertijd of een andere vraag? Neem dan contact met ons op, onze collega’s helpen u graag bij het samenstellen van een relatiegeschenk naar wens.