Kleur
Prijs

t/m

Waterdichte telefoonhoezen bedrukken

Bedrukte telefoonhoezen met een slogan of het logo van uw bedrijf. Zoekt u een giveaway die gegarandeerd wordt gebruikt door de ontvanger? Stop dan met zoeken. Een waterdichte telefoonhoes komt altijd van pas bij regen, tijdens het sporten, een bezoekje aan het strand of gewoon omdat het handig is. En dat bedrukt met uw logo. Onze bedrukte telefoonhoezen zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Uw geschenk wordt zeker gedragen en u profiteert van wandelende reclameborden!

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Bedrukte telefoonhoes

Een bedrukte telefoonhoes zorgt ervoor dat uw toestel altijd droog blijft. De telefoon kan hierdoor altijd 100% veilig mee. Als het regent blijft de telefoon droog, als de hoes in het water valt, blijft deze drijven en zorgt het koord ervoor dat u uw kostbare mobiel niet kwijtraakt. De telefoonhoes is onmisbaar tijdens het reizen, tijdens een bezoek aan het strand of zwembad, op wintersport  of gewoon tijdens een heerlijke wandeling. Door speciale transparante delen kan de telefoon gewoon worden gebruikt. Foto’s maken als uw toestel in het hoesje zit? Geen probleem, u kunt alle foto’s en bericht gewoon blijven maken, zien en versturen.

Uw logo bedrukt op een waterdichte telefoonhoes

De hoes kan worden bedrukt met u logo en/of een pakkende tekst. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig. Heeft u een voorbeeld nodig van een waterdichte telefoonhoes voorzien van u logo? De bedrukking kan in 1 of meerdere kleuren en in verschillende formaten.

Wij maken graag een digitale impressie waardoor een uitstekend beeld krijgt van een telefoonhoes bedrukt met uw logo.

Bedrukt telefoonhoesje per post

Een presentje per post, daar scoort u zeker mee. De telefoonhoezen zijn lekker compact. Licht van gewist en klein qua afmeting, Dat maakt ze uitermate geschikt voor verzending per post. Stuur uw relaties een waterdichte telefoonhoes voorzien van u logo en zorg dat ze u niet snel vergeten!

Onze telefoonhoezen kunnen snel worden geleverd, in sommige gevallen zelfs binnen 1 week. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.