Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Katoenen tassen bedrukken

Wilt u katoenen tassen bedrukken voor tijdens een beurs of ander evenement? Katoenen tassen met logo zijn een erg goed alternatief voor tasjes die gemaakt zijn van kunststof. Doordat katoen een natuurlijk materiaal is, is dit een hernieuwbare bron en daarom een duurzamer alternatief. Bedrukte katoenen tasjes zijn er in een groot aantal kleuren en formaten. Er is altijd wel een tas die aan uw wensen voldoet, ontwerp een eigen tas. Bij katoenen tassen is het belangrijk om naar het grammage van het materiaal te kijken, hoe hoger dit grammage hoe sterker de tas is. Uiteraard geldt meestal ook, hoe hoger het grammage hoe hoger de prijs van de bedrukte katoenen tas. Het is dus belangrijk om hier een goede balans in te vinden. Het grammage wordt aangegeven in gram per vierkante meter materiaal, zo zijn de tassen gemakkelijk te vergelijken.

Weergave:TegelsLijst

De perfecte zichtbaarheid

Katoenen tassen zijn veelzijdig, gebruik ze in de supermarkt, mee naar je werk of een dagje uit. Het is daarom een goed middel om in te zetten voor promotie doeleinden of relatiegeschenken. Het voordeel? Katoen is super duurzaam en eenvoudig schoon te houden. Doe ze in de wasmachine en ze zijn in een handomdraai weer helemaal schoon. De bedrukte katoenen tas worden gebruikt voor vele doeleinden en zijn daardoor op veel locaties te zien. Goede promotie voor uw bedrijf dus. Zet het logo en/of een inspirerende tekst op de tas en deel ze aan al uw relaties uit.

 

Bedrukte katoenen tassen

Bedrukte tassen van katoen zijn er met korte of met lange hengsels. Katoenen tassen met korte hengsels zijn gemaakt om in de hand te dragen terwijl katoenen tassen met lange hengels gemaakt zijn om op de schouder te dragen. De bedrukking van katoenen tassen gebeurt vaak met een zeefdruk, hierbij wordt de druk direct op het materiaal geplaatst. U kunt ervoor kiezen om een bedrukking op één of twee zijden van de tas te laten plaatsen.

Het grote voordeel van katoenen tassen als promotieartikelen is dat de tassen ook vaak na ontvangst gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen. Hierdoor is uw logo niet alleen zichtbaar bij het geefmoment maar, maar blijft het op de gepersonaliseerde katoenen tas ook lang daarna nog de show stelen. Daarnaast is het logo niet alleen zichtbaar voor de ontvanger, maar als de tas vaker gebruikt wordt ook voor de omgeving van de ontvanger.

 

Online katoenen tassen bedrukken met logo

Katoenen tassen met logo bestelt u gemakkelijk online via de website. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plaats de bestelling direct. Na ontvangst van de bestelling en het artwork voor de bedrukking gaan we aan de slag met de digitale drukproef. Zodra het akkoord op dit digitale voorbeeld is ontvangen, zal de productie starten. De levertermijn is afhankelijk van het artikel. Heeft u snel bedrukte katoenen tassen nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en via de online chatfunctie.

 

Tote bag katoen

De katoenen tassen worden ook wel Tote Bags genoemd, dit is een trend onder de tasen die afgelopen jaren veelvuldig aan het toenemen is. De Tote Bags zijn er in verschillende kleuren en formaten. 

Kan een katoenen Tote Bag in de was? Zeker, op 30 graden. Een andere mogelijkheid is met de hand wassen of met een vlekverwijderaar.

 

Andere soorten tassen

Naast de katoenen tassen beschikt OrangeSmile ook over vele andere opties katoenen tassen. Denk aan:

De keuze is dus zeer groot en voor elke gelegenheid is er de perfecte tas. Stel de tas helemaal af op hoe u dit wilt, in uw huisstijl of niet, beide kanten bedrukt of een zijde. Ontwerp je eigen tas in verschillende kleuren en formaten. 

 

Bedrukte katoenen tas OrangeSmile

OrangeSmile is specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. Daardoor kunnen wij u snel helpen en advies geven waar nodig. Andere tassen bedrukken? Bij OrangeSmile kunt u terecht voor het bedrukken van veel verschillende soorten tassen. Bekijk het assortiment welke tassen of andere producten u kan laten bedrukken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en of advies.