Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Katoenen tassen

Katoenen draagtassen bedrukken

Laat katoenen tassen bedrukken voor tijdens een beurs of ander evenement. Katoenen tassen met logo zijn een erg goed alternatief voor tasjes die gemaakt zijn van kunststof. Doordat katoen een natuurlijk materiaal is, is dit een hernieuwbare bron en daarom een duurzamer alternatief. Bedrukte katoenen tasjes zijn er in een groot aantal kleuren en formaten. Er is altijd wel een tas die aan uw wensen voldoet. Bij katoenen tassen is het belangrijk om naar het grammage van het materiaal te kijken, hoe hoger dit grammage hoe sterker de tas is. Uiteraard geldt meestal ook, hoe hoger het grammage hoe hoger de prijs van de bedrukte katoenen tas. Het is dus belangrijk om hier een goede balans in te vinden. Het grammage wordt aangegeven in gram per vierkante meter materiaal, zo zijn de tassen gemakkelijk te vergelijken.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte katoenen tassen

Bedrukte tassen van katoen zijn er met korte of met lange hengsels. Katoenen tassen met korte hengsels zijn gemaakt om in de hand te dragen terwijl katoenen tassen met lange hengels gemaakt zijn om op de schouder te dragen. De bedrukking van katoenen tassen gebeurt vaak met een zeefdruk, hierbij wordt de druk direct op het materiaal geplaatst. U kunt ervoor kiezen om een bedrukking op één of twee zijden van de tas te laten plaatsen. Het grote voordeel van katoenen tassen als promotieartikelen is dat de tassen ook vaak na ontvangst gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen. Hierdoor is uw logo niet alleen zichtbaar bij het geefmoment maar ook lang daarna. Daarnaast is het logo niet alleen zichtbaar voor de ontvanger, maar als de tas vaker gebruikt wordt ook voor de omgeving van de ontvanger.

Online katoenen tassen met logo bestellen

Katoenen tassen met logo bestelt u gemakkelijk online via de website. Vraag een vrijblijvende offerte aan of plaats de bestelling direct. Na ontvangst van de bestelling en het artwork voor de bedrukking gaan we aan de slag met de digitale drukproef. Zodra het akkoord op dit digitale voorbeeld is ontvangen, zal de productie starten. De levertermijn is afhankelijk van het artikel. Heeft u snel bedrukte katoenen tassen nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en online chatfunctie.