Over OrangeSmile

OrangeSmile is een groothandel van relatiegeschenken en promotieartikelen. Het ruime assortiment bestaat uit tienduizenden artikelen die vrijwel allemaal bedrukt kunnen worden met een logo. Veruit de meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor deze onbedrukt binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Met een bedrukking verschilt de levertermijn per artikel en druktechniek, maar het grootste deel kan al binnen 1-2 weken na goedkeuring van de digitale drukproef geleverd worden.

Custom made relatiegeschenken

Naast de artikelen uit voorraad kunnen wij ook een zeer groot aantal custom made relatiegeschenken leveren. Op de website worden er een klein aantal custom made artikelen getoond. Als u een idee heeft voor een artikel maar u kunt dit niet vinden, dan kunnen we altijd bekijken of een custom made productie mogelijk is. Hetzelfde geldt als u interesse heeft in een groot aantal stuks van een bepaald artikel, in sommige gevallen is het dan namelijk voordeliger om een eigen productie te starten. Door de jarenlange ervaring hebben wij namelijk direct contact met een ruim aantal fabrieken waardoor we veel opties hebben voor een custom made levering.

Neem vrijblijvend contact op

OrangeSmile specialiseert zich op het leveren van bedrukte en onbedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken. Door de jarenlange ervaring hebben we veel kennis in huis en kunnen wij u van een goed advies voorzien bij de keuze voor een artikel of bij het bedrukken hiervan. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Error 404