Kleur
Prijs

t/m

Waterflessen met fruitfilter bedrukken

Bij OrangeSmile zal uw bedrijf altijd weer op zoek kunnen gaan naar unieke relatiegeschenken. Eén van de producten die de laatste tijd erg in trek is, is de bedrukte waterfles met fruitfilter.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)

Mensen geven steeds meer om hun gezondheid, dit is de reden dat ze steeds vaker kiezen voor water in plaats van frisdrank. Met het toevoegen van fruit aan het water krijgt dit op een gezonde manier een lekkere frisse fruitsmaak. Door iemand een bedrukte waterfles met fruitfilter te geven zal deze persoon een geschenk krijgen dat veelvuldig gebruikt gaat worden en een gezonde levensstijl ondersteunt en helemaal van deze tijd is. Daarnaast vergroot uw bedrijf op het zelfde moment haar naamsbekendheid, een uitstekende combinatie. 

Bedrukte waterflessen met fruitfiler

Door het grote assortiment aan waterflessen met fruitfilter van OrangeSmile is het mogelijk om te kiezen voor een artikel dat echt aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. De waterflessen met fruit infuser in ons assortiment zijn beschikbaar in alle mogelijke soorten en kleuren en kunnen uiteraard allemaal bedrukt worden met een logo. Zo kunt u kiezen voor de standaard plastic variant om uit te delen, al is het ook een optie om te kiezen voor de draagbare shaker als cadeau voor vaste klanten. Of wilt u toch liever een waterfles met fruitfilter met 2 liter inhoud? Vrijwel iedere waterfles met infuser is te vinden bij OrangeSmile, neem dus zeker even een kijkje in het aanbod.

Bedrukking op infuser flessen

Kiest uw bedrijf ervoor om een partij met waterflessen met fruitfiler te laten bedrukken met uw logo dan zal uw bedrijf diverse opties hebben als het aankomt op de bedrukkingstechniek. Zo is het bij de metalen shaker mogelijk om te kiezen voor een lasergravure, hierdoor komt uw logo het beste naar voren. Bij de kunststof waterflessen met fruitfilter zal er veelal voor een zeefdruk of een tampondruk worden gekozen. Met een zeefdruk is het mogelijk om veel van de flessen bijna helemaal rondom te drukken. Daarnaast zijn de populaire Tacx Fuse waterflessen zelfs full colour rondom te bedrukken. Onze vele opties zorgen ervoor dat u een stuk eenvoudiger uw waterflessen met fruitfilter kunt laten bedrukken.

Flessen met fruitfilter bestellen met bedrukking

Dankzij onze lage prijzen in combinatie met een ruime keuze aan infuser waterflessen met bedrukking is het OrangeSmile gelukt om ieder bedrijf te voorzien van de meest unieke relatiegeschenken. U kunt ervoor kiezen om de waterflessen met fruitfiler uit te delen of om ze cadeau te doen aan klanten of medewerkers, deze keus ligt uiteraard geheel bij u. Mocht u vragen hebben dan staat onze klantenservice voor iedereen klaar om hen van een antwoord te voorzien. Kijk gerust door het ruime aanbod waterflessen met fruitfilter en laat deze bedrukken met het door u gewenste logo. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of plaats de bestelling direct via de website. Er wordt uiteraard altijd een digitale drukproef gestuurd van de flessen met het logo ter akkoord.