Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Boodschappentassen

Boodschappentassen bedrukken

Bedrukte boodschappentassen zijn een goed middel om een artikel voor langere tijd onder ogen van de ontvanger te krijgen. Een boodschappentas met logo kan worden gegeven als een geschenk met inhoud, bijvoorbeeld gevuld met andere relatiegeschenken. Doordat de tassen vaak gebruikt zullen blijven worden door de ontvanger is dit een promotiemiddel met een grote waarde. Het grote drukoppervlak op de artikelen zorgt ervoor dat u een groot deel van de tas kunt benutten voor de bedrukking. Er kan gekozen worden voor een bedrukking van het logo op een of twee zijden, waarbij deze boodschap hetzelfde op afwijkend kan zijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment bedrukte boodschappentassen.

 

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte boodschappentassen

Boodschappentassen bedrukken we met verschillende druktechnieken. De meest gebruikte techniek is een zeefdruk. Bij deze drukmethode wordt de druk direct op het materiaal geplaatst, dit kan afhankelijk van het artikel in een of meerdere kleuren. De boodschappentassen zijn gemaakt van verschillende materialen. Een voordelige keus is non-woven materiaal, terwijl katoen de juiste keuze is als duurzaamheid en stevigheid van belang zijn.

Custom made boodschappentassen

Naast bedrukte boodschappentassen uit voorraad is het ook mogelijk om custom made boodschappentassen of shopper bags te laten maken. Het grote voordeel hiervan is dat deze volledig all-over op alle zijden te bedrukken zijn. Het materiaal van deze tassen wordt namelijk eerst bedrukt en daarna pas geproduceerd tot boodschappentas. Over het algemeen zijn deze custom made shopper bags gemaakt van pp woven materiaal. PP woven is een sterk materiaal wat ervoor zorgt dat de boodschappentassen meerdere jaren mee gaan.

Boodschappentassen bestellen

Heeft u de gewenste boodschappentas gevonden die u wilt laten bedrukken? Bestel deze dan gemakkelijk online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard is het ook mogelijk om onbedrukte boodschappentassen te bestellen. Als u vragen heeft over een artikel of het bestelproces, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder bij het leveren van de gewenste bedrukte boodschappentas.