Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Handdoeken

Bedrukte handdoeken


Laat een van onze handdoeken personaliseren en geef het cadeau aan uw collega’s, potentiële en bestaande relaties. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten, vormen en soorten handdoeken. Een strandhanddoek bedrukt met uw logo, voor op het strand of bij het zwembad. Of gewoon lekker in het park. Of u kiest voor een badhanddoek voor op de badkamer. Een sporthanddoek voor het sporten of een saunabezoek. Laat een van deze handdoeken bedrukken met uw logo en zorg zo voor positieve reclame!  Een zeer leuk cadeau wat lang mee gaat en vaak wordt gebruikt.

Weergave:TegelsLijst

Handdoeken bedrukken met uw bedrijfslogo

Onze handdoeken kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Ze kunnen in 1 of meerdere kleuren en soms in full colour worden bedrukt. In sommige gevallen worden de handdoeken volledig bedrukt waar u de handdoek volledig in eigen design kunt laten opmaken. Verder wordt er ook vaak gekozen voor een borduring of een inweving op een handdoek.

 

Bestel uw gepersonaliseerde handdoeken bij OrangeSmile

De handdoeken worden vaak besteld als relatiegeschenk, maar ook voor openbaar gebruik in verschillende soorten bedrijven. Dan kunt u denken aan sauna’s, schoonheidssalons, kappers, zonnestudio’s  enzovoorts. De bedrukte handdoeken worden dan gebruikt door de gasten tijdens of na een behandeling of kuur.

 

Handdoekensets

Naast losse handdoeken hebben wij ook handdoekensets die u kunt laten bedrukken met u logo. De handdoeken worden dan allemaal voorzien van een logo en als set aangeboden. Hier kan gekozen worden voor een set met dezelfde handdoeken, of een set met handdoeken in verschillende maten en bijvoorbeeld een washandje. Dit is geheel naar uw wensen samen te stellen.

Wil u meer weten over onze sets? Neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en helpen u graag bij het samenstellen van een handdoekenpakket.