Kleur
Prijs

t/m

Adventskalenders bedrukken

Bedrukte Adventskalenders

Iedereen kent ze, de adventskalenders. De kalenders hebben luikjes waarvan er elke dag een geopend mag worden. De vakjes zijn gevuld met heerlijke chocolade, voor iedere dag 1. Onze adventskalenders zijn er in verschillende afmetingen en kunnen volledig worden bedrukt. Ze worden geheel gepersonaliseerd in het door u gewenste design! Een ontzettend leuk cadeau voor al uw medewerkers en andere relaties. Uw cadeau is de hele maand december prominent aanwezig op kantoor of bij uw relaties thuis. Iedere dag wordt een van de luikjes geopend en wordt uw logo even gezien. 

Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Adventskalenders alleen voor kerst?

Een adventskalender wordt bijna altijd gebruikt in december. Dan wordt er vanaf 1 december afgeteld richting kerst. Dit is ontzettend leuk voor jong en oud, maar waarom alleen met kerst?

De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. Komst-kalender ofwel een aftelkalender! Maar aftellen is niet alleen leuk richting de kerstdagen. Heeft u binnenkort een opening, evenement, feest, een lancering of een jubileum? Laat dan een adventskalender bedrukken geheel in teken van uw event! Schenk bijvoorbeeld al uw medewerkers een bedrukte adventskalender waarmee zij af kunnen tellen naar een jubileumviering van uw bedrijf! Of schenk een kalender cadeau aan uw potentiële klanten voor de lancering van een nieuw product of aanbod! Een zeer ludieke wijze van marketing dat zeker werkt.

 

Adventskalenders bedrukken bij OrangeSmile

De adventskalenders kunnen volledig in uw design worden bedrukt. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van een bedrukking? Of vindt u het lastig om een voorstelling te maken van het artikel voorzien van uw design? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij creëren van een perfect eindresultaat. U ontvangt een offerte op maat en een digitaal voorbeeld van de kalender voorzien van uw ontwerp. Zo krijgt u snel een goed beeld van uw relatiegeschenk.