Kleur
Prijs

t/m

Slaapzakken bedrukken

Voor kampeerliefhebbers en avonturiers is een goede slaapzak essentieel om 's nachts warm en comfortabel te blijven. Deze kunt u ook laten personaliseren als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Bekijk hieronder alle slaapzakken.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Waarom slaapzakken bedrukken?

1. Warme merkpromotie

Het bedrukken van slaapzakken met uw bedrijfslogo of naam zorgt voor een warme merkpromotie tijdens kampeertrips. Uw gepersonaliseerde slaapzak zal opvallen tussen andere kampeerders en zorgt ervoor dat uw merk in het middelpunt van de belangstelling staat.
 

2. Klantgeschenken met een persoonlijk tintje

Bedrukte slaapzakken kunnen ook dienen als waardevolle klantgeschenken. Uw klanten zullen het waarderen om een comfortabele en gepersonaliseerde slaapzak te ontvangen, waardoor ze uw merk met zich meedragen tijdens hun avonturen.
 

3. Bedrijfsuitjes en teambuilding

Als uw bedrijf betrokken is bij outdoor evenementen, zoals bedrijfsuitjes of teambuildingactiviteiten, zijn bedrukte slaapzakken geweldige giveaways. Uw medewerkers en deelnemers zullen het op prijs stellen om een nuttig en uniek cadeau te ontvangen dat hun teamgeest versterkt.
 

Verschillende soorten slaapzakken om te bedrukken

  • Mummie slaapzakken: Mummie slaapzakken bieden maximale isolatie en warmte. Bedrukte mummie slaapzakken zijn perfect voor avonturiers die op zoek zijn naar optimale bescherming tegen koude temperaturen.
  • Compacte slaapzakken: Compacte slaapzakken zijn lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Bedrukte compacte slaapzakken zijn ideaal voor kampeerders die graag licht willen reizen zonder in te leveren op comfort.
  • Envelop slaapzakken: Envelop slaapzakken bieden meer bewegingsvrijheid. Bedrukte envelop slaapzakken zijn geschikt voor kampeerders die comfort belangrijk vinden tijdens hun nachtrust.

Laat slaapzakken bedrukken bij OrangeSmile

Bij het bedrukken van slaapzakken is kwaliteit van groot belang. Kies voor slaapzakken gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruw gebruik tijdens het kamperen, zodat uw bedrukking er lang mooi uit blijft zien.
 
Een creatief ontwerp is essentieel om uw bedrukte slaapzakken op te laten vallen. Werk samen met een professionele ontwerper om een ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt en de aandacht van anderen trekt.
 
Het bedrukken van slaapzakken biedt een geweldige kans om uw merk te promoten en uw kampeerervaring te verbeteren. Met uw bedrijfslogo duidelijk zichtbaar op de slaapzak, zorgt u niet alleen voor een warme nachtrust, maar presenteert u ook uw merk aan medekampeerders. Kies voor kwaliteit, creativiteit en een persoonlijk tintje om uw bedrukte slaapzakken te laten dienen als gewaardeerde klantgeschenken en comfortabele metgezellen tijdens uw outdoor avonturen. Met bedrukte slaapzakken houdt u niet alleen uw klanten warm, maar ook uw merknaam stralend, zelfs in het midden van de natuur!