Kleur
Prijs

t/m

Campinglampen bedrukken

Wist u dat u uw campinglampen kunt personaliseren en uniek kunt maken door ze te bedrukken met uw bedrijfslogo of boodschap? Campinglampen bedrukken biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook de mogelijkheid om uw merk op een opvallende manier te presenteren tijdens uw buitenactiviteiten.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Waarom campinglampen bedrukken?

1. Verlichting met uw merk

Het bedrukken van campinglampen met uw bedrijfslogo of naam biedt een unieke kans om uw merk te presenteren terwijl u geniet van uw kampeeravonturen. Of het nu in uw tent is, bij het kampvuur of tijdens een nachtelijke wandeling, uw bedrukte campinglamp straalt uw merk uit en valt op tussen andere kampeerders.
 

2. Handige klantgeschenken

Bedrukte campinglampen kunnen ook dienen als waardevolle klantgeschenken. Uw klanten zullen het op prijs stellen om een praktisch en functioneel geschenk te ontvangen dat ze kunnen gebruiken tijdens hun volgende kampeertrip.
 

3. Promotie op buiten evenementen

Als uw bedrijf betrokken is bij buiten evenementen, zoals kampeeruitjes of avontuurlijke activiteiten, zijn bedrukte campinglampen uitstekende giveaways. Uw logo zal opvallen en uw merk zal worden geassocieerd met nuttige en leuke momenten in de buitenlucht.
 

Verschillende soorten campinglampen om te bedrukken

  • Oplaadbare campinglampen: Oplaadbare campinglampen zijn milieuvriendelijk en gemakkelijk op te laden via USB. Bedrukte oplaadbare lampen zijn duurzaam en ideaal voor kampeerders die van avontuur houden zonder batterijen te hoeven vervangen.
  • Zonne-energie campinglampen: Zonne-energie campinglampen laden op met behulp van zonlicht. Met uw logo op zonne-energie lampen, toont u uw inzet voor duurzaamheid en groene energie.
  • Opvouwbare campinglampen: Opvouwbare campinglampen zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Bedrukte opvouwbare lampen zijn handige reisgenoten voor kampeerders die licht willen reizen.
 

Campinglampen laten bedrukken bij OrangeSmile?

Bij het bedrukken van campinglampen is kwaliteit van groot belang. Kies voor lampen gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ruige omstandigheden tijdens het kamperen, zodat uw bedrukking er lang mooi uit blijft zien.
 
Een creatief ontwerp is essentieel om uw bedrukte campinglampen op te laten vallen. Werk samen met een professionele ontwerper om een ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt en de aandacht van anderen trekt.
 
Het bedrukken van campinglampen biedt een geweldige kans om uw merk te promoten en uw klanten te verrassen met handige geschenken. Met uw bedrijfslogo duidelijk zichtbaar op de lamp, verlicht u niet alleen uw kampeeravontuur, maar ook uw merk.
 
Kies voor kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke touch om uw bedrukte campinglampen te laten dienen als gewaardeerde klantgeschenken en essentiële metgezellen tijdens outdoor activiteiten. Met bedrukte campinglampen straalt uw merk in het donker en wordt uw logo een vertrouwd gezicht op elk kampeerterrein.