Kleur
Prijs

t/m

UV-Bescherming bedrukken

Het bedrukken van UV-beschermende producten biedt een slimme en effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten, terwijl u tegelijkertijd uw klanten of gasten beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Bekijk hieronder alle producten.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Waarom UV-bescherming bedrukken?

Gezondheid voorop

UV-beschermende producten, zoals zonnehoeden en zonnebrillen, zijn van vitaal belang om uw huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Het bedrukken van deze producten met uw merknaam of logo zorgt ervoor dat uw klanten en gasten altijd een herinnering bij zich hebben om verstandig met de zon om te gaan.
 

Effectieve promotie

Door UV-beschermende producten te bedrukken met uw bedrijfslogo of boodschap, creëert u effectieve promotiemiddelen die uw merk onder de aandacht brengen. Wanneer uw klanten of gasten deze accessoires dragen, zal uw merk zichtbaar zijn voor anderen, wat kan leiden tot een grotere naamsbekendheid en klantenbinding.
 

Verschillende soorten UV-beschermende producten om te bedrukken

  • Zonnehoeden: Zonnehoeden bieden uitstekende bescherming voor uw gezicht en hoofdhuid tegen de zon. Door uw zonnehoeden te bedrukken met uw logo, zorgt u voor een professionele uitstraling en een subtiele promotie van uw merk.
  • Zonnebrillen: Zonnebrillen beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen en verminderen de kans op oogproblemen. Het bedrukken van zonnebrillen met uw bedrijfsnaam of boodschap maakt ze tot een modieuze en functionele promotietool.
  • Parasols: Parasols bieden schaduw en bescherming tegen de zon, ideaal voor buitenevenementen en terrassen. Bedrukte parasols met uw logo zorgen voor een opvallende promotie van uw bedrijf.

Waarom UV-beschermende producten laten bedrukken bij OrangeSmile?

Bij het bedrukken van UV-beschermende producten is kwaliteit van groot belang. Kies voor producten gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de elementen, zodat uw bedrukking er langdurig mooi uitziet.
 
Een creatief ontwerp is essentieel voor een opvallende bedrukking. Werk samen met een professionele ontwerper om een ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt en de aandacht van anderen trekt. Bestel direct uw favoriete uv-bescherming.