Kleur
Prijs

t/m

Parasols bedrukken

Een Parasol bedrukken met uw logo en prominent aanwezig tijdens een event, uw horecagelegenheid, beurs of op het strand? Een bedrukte parasol met uw logo, daar kan niemand omheen. Wij hebben een zeer breed aanbod in parasols in talloze kleuren en verschillende maten. Een bedrukte parasol met UV-bescherming en/of draagtas, ook dat is mogelijk.

Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

De parasols kunnen op 1 of meerdere panelen worden bedrukt. In 1 kleur maar ook in full colour. Een logo en/of inspirerende tekst, beide doen het altijd heel goed. Aandacht zal uw bedrukte parasol niet tekort komen. Uw bedrijf zal in de picture staan met deze blinkvangers. De parasols zijn leverbaar in diverse kleuren, zoals rood, blauw, roze, groen, oranje, wit en zwart. Bij de omschrijving van al onze parasols ziet u de kleur mogelijkheden. Alle parasols zijn geheel naar wens te bedrukken in 1  of meerdere kleuren.

Val op met een bedrukte parasol!

Een parasol is zeer nuttig om te hebben en wordt dan ook veel gebruikt. Geeft daarom een bedrukte parasol met uw logo cadeau en u weet zeker dat er reclame gemaakt gaat worden. De bedrukte parasols worden namelijk meegenomen naar het strand in Nederland en zelfs soms naar het buitenland. Tijdens een evenement, beurs of open dag valt een bedrukte parasol altijd op. Door de grote print oppervlakte waar uw logo op geprint kan worden, zal uw  bedrijfsreclame direct gezien worden.

Uw logo op een parasol

Wij denken graag met u mee indien dat gewenst is. Na overleg met u bieden we u graag een offerte aan met een parasol die het beste bij uw wensen past. Ook maken we geheel vrijblijvend een digitale impressie met uw logo en/of gewenste tekst.  Zo krijgt u een beeld van de parasol bedrukt met uw logo.

Waarom parasols bedrukken?

1. Vergroot merkzichtbaarheid

Parasols met uw bedrijfslogo of merknaam zijn als een bewegend reclamebord. Of het nu op het strand, op een terras of bij een buiten-evenement is, uw merk zal de aandacht trekken van voorbijgangers en potentiële klanten.
 

2. Professionele uitstraling

Bedrukte parasols geven een professionele uitstraling aan uw bedrijf of evenement. Ze tonen aan dat je aandacht besteedt aan detail en uw merk serieus neemt.
 

3. Gepersonaliseerde ervaring

Met bedrukte parasols kun je uw gasten en klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden. Voeg uw logo, uniek ontwerp of een speciale boodschap toe om een blijvende indruk achter te laten.
 

Welke soorten parasols kunnen worden bedrukt?

  • Strandparasols: Strandparasols zijn lichtgewicht en draagbaar, perfect voor een dagje aan zee. Bedruk ze met uw logo voor een opvallend promotie-item op het strand.
  • Terrasparasols: Terrasparasols zijn ideaal voor cafés, restaurants en bars. Voeg uw merknaam toe voor een consistente branding op uw terras.
  • Evenementenparasols: Organiseer je een buiten-evenement? Bedrukte evenementenparasols zijn een geweldige manier om uw evenement te markeren en sponsors te benadrukken.
  • Markt- en promotieparasols: Voor beurzen, markten en promotionele evenementen zijn bedrukte parasols perfecte aandachtstrekkers. Ze bieden schaduw en trekken tegelijkertijd de aandacht van het publiek.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij het bedrukken van parasols is kwaliteit en duurzaamheid van groot belang. Kies voor parasols gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zonlicht en weersinvloeden, zodat uw ontwerp lang meegaat.
 

Creatief ontwerp

Een goed ontwerp is essentieel voor een opvallende bedrukte parasol. Werk samen met een professionele ontwerper om een ontwerp te creëren dat uw merkidentiteit weerspiegelt en de aandacht van het publiek trekt.
 
Onze bedrukte parasols zijn al vanaf 10 stuks te bestellen en kunnen in sommige gevallen al binnen een week worden geleverd op de door u gewenste adres. Laat uw collega’s en relaties reclame maken voor u bedrijf en bescherm ze tegelijk tegen de zon!