Kleur
Prijs

t/m

Fietsbellen bedrukken

Een fietsbel is in ons land verplicht op de fiets, of u dit nu leuk vindt of niet. Nu is Nederland echt een fietsland, dit is dan ook de reden dat de bedrukte fietsbellen nog altijd erg populair zijn als promotieartikel. 

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Aangezien er heel wat mensen wel een extra fietsbel kunnen gebruiken zijn dit producten die uitstekend weggegeven kunnen worden ter promotie van een bepaald merk of bedrijf. Door bedrukte fietsbellen gratis weg te geven bezorgt uw bedrijf de ontvanger een leuk geschenk en zorgt u ook nog eens voor meer naamsbekendheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen met de bedrukte fietsbel iedere keer weer terug zal denken aan uw bedrijf. Laat dit nu net zijn waar OrangeSmile uw bedrijf mee kan helpen!

Bedrukte fietsbellen voor iedereen

Wij beschikken over een erg ruim assortiment fietsbellen die bedrukt kunnen worden, hierdoor is er voor iedere promotieactie en organisatie een passende fietsbel te vinden. We kennen allemaal wel de standaard metalen fietsbellen, echter zijn er ook talloze fietsbellen die zijn voorzien van vrolijke kleurtjes.

Bij OrangeSmile is het mogelijk om de fietsbellen te laten bedrukken die altijd aansluiten bij uw doelgroep. Een extra fietsbel komt altijd van pas, dit is dan ook de reden dat de klant hem altijd aan zal nemen wanneer hij of zij hem gratis krijgt.

OrangeSmile – veel keuze uit de bedrukkingsmogelijkheden

Wij van OrangeSmile hechten wij erg veel waarde aan kwaliteit van het bedrukte logo. Wij betrachten alle mogelijke zorg om ervoor te zorgen dat uw logo of boodschap helder en duidelijk op de fietsbel zal worden geplaatst. Afhankelijk van de materiaalsoort is het mogelijk om uit talloze bedrukkingsmethodes te kiezen, wij bekijken altijd wat graag wilt bereiken met de fietsbellen.

Dit is uiteraard niet alleen het geval voor het bedrukken, maar ook voor de keuze uit de kleuren. Bent u op zoek naar een fietsbel met een logo in full colour? Of wilt u toch een zwarte fietsbel met een simpel wit logo? Een veel gekozen mogelijkheid bij bedrukte fietsbellen is een fietsbel met een doming. Dit is een speciale krasvaste sticker met een harslaag, dit geeft een mooi effect en op deze manier blijft het logo lang zichtbaar. Vrijwel alles is mogelijk bij OrangeSmile, u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Fietsbellen met logo bestellen

Een groot aantal bedrijven en organisaties kunnen baat hebben bij bedrukte fietsbellen, het is nu eenmaal zo dat Nederland echt een fietsland is. Door deze te laten bedrukken kan uw bedrijf op een eenvoudige manier uw bedrijf promoten. Door de bedrukte fietsbellen uit te delen aan de doelgroep wordt uw naam iedere keer weer getoond onder het publiek.

Plus, de klant krijgt een gratis cadeau, dit geeft altijd een goed gevoel. Bij OrangeSmile vindt u ons huidige aanbod aan fietsbellen die u kunt laten bedrukken, bekijk dit aanbod zeker even op uw gemak door. Kunt u de gewenste fietsbellen niet vinden, neem dan contact met ons op, we helpen graag mee!