Kleur
Prijs

t/m

Mikado bedrukken

Een klassiek vaardigheidsspel die we allemaal kennen en allemaal ooit hebben gespeeld. Een gezelschapsspel dat gespeeld kan worden door jong en oud, voor binnen maar zeker ook voor buiten.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Laat een mikadospel bedrukken met uw logo en/of tekst en geef u relaties leuke momenten cadeau. Een zeer populair geschenk wat zeker wordt gebruikt. Het spel bestaat uit 41 sticks. De sticks worden opgeborgen in een houten kist met schuifdeksel. De kist kan worden bedrukt met uw logo en/of een pakkende tekst. De bedrukking kan in 1 kleur, maar ook in full colour. Liever een gravure? Ook dat is mogelijk. Uw uiting zal altijd duidelijk zichtbaar zijn. Telkens als het spel tevoorschijn wordt gehaald zal de eigenaar van het spel aan uw bedrijf denken.

Mikado personaliseren

Laat het spel personaliseren met een logo en geef het aan collega’s, klanten of andere relaties. Zowel in de winter als in de zomer. In de winter lekker warm binnen met het gezin en in de zomer buiten op een kleed in het park. Het is altijd leuk om dit spel te spelen. Het spel is compact en kan dus altijd en overal mee naar toe. Berg het bijvoorbeeld op in de auto, zo heeft u altijd een leuk spel bij de hand voor het hele gezin.

Bedrukte spelpakket

Liever een pakket met verschillende spellen voorzien van uw logo? Een combinatie van mikado en een ander spel, of meerdere andere spellen? Dat is geen probleem. We bieden standaard sets aan met meerdere spellen, uiteraard allemaal voorzien van uw uiting. Zit uw gewenste combinatie van spellen niet standaard in ons aanbod op onze website, laat het ons dan zeker weten. Wij maken met regelmaat pakketten op maat door “losse spellen” te combineren in een pakket. Dan wordt er gekeken naar het materiaal en bedrukking om ervoor te zorgen dat het ook echt een geheel wordt. Meerdere spellen bedrukt met uw logo of tekst? Neem gerust contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden kunnen toelichten. Ook maken wij dan graag een offerte een digitaal voorbeeld voor u. Zo heeft u gelijk een idee hoe het eruit komt te zien na bedrukking. Wist u dat een mikado spel bedrukken al kan vanaf 50 stuks?