Kleur
Prijs

t/m

Slaapmaskers bedrukken

Bedrukte slaapmaskers zijn ideaal voor promoties of om als geschenk te geven aan uw zakelijke relaties. Door het logo toe te voegen aan de slaapmaskers kan het artikel gebruikt worden als een efficiënte marketingtool, terwijl de doelgroep wordt geholpen bij een goede nachtrust.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)

Het slaapmasker met logo kan eenvoudig mee op reis en draagt een steentje bij om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten waar het product zich ook ter wereld bevindt. We bieden naast normale slaapmaskers ook slaapmaskers met verkoelend en/of verwarmend effect voor de ogen.

Dit zorgt ervoor dat uw relaties een verkwikkend moment van rust kunnen ervaren met ons unieke aanbod van slaapmaskers. Daarnaast is er ook de keuze tussen diverse materialen waaronder microfiber en satijn en de keuze voor enkele of dubbele elastische banden.

Slaapmaskers met logo

Slaapmaskers met logo kunnen gebruikt worden voor bedrijfspromoties, als relatiegeschenken voor een evenement of beurs, of tijdens een reisevenement waar een grote groep gezamenlijk op reis gaat. U kunt de slaapmaskers ook combineren met een nekkussen en oordopjes en hier een complete reisset van maken.

Ook kunnen bedrukte slaapmaskers uitgedeeld worden aan werknemers, dat toont aan dat u het belangrijk vindt dat uw werknemers genieten van een gezonde nachtrust. Ook persoonlijke evenementen zoals een bruiloft of baby shower kunnen opgefraaid worden met gepersonaliseerde slaapmaskers. Het zal als een mooi aandenken dienen voor de speciale momenten.

Bedrukte slaapmaskers

Slaapmaskers bedrukken we geheel naar wens met het logo of de tekst naar keuze. Naast slaapmaskers uit voorraad is het ook mogelijk om custom made slaapmaskers te maken. Dus als u een bepaalde kleur of soort stof wilt dan kunt u dit aangeven en kunnen we kijken welke opties mogelijk zijn om uw eigen custom made slaapmaskers te ontwerpen.

Hierbij moet wel worden aangegeven dat er afhankelijk van de wensen wel minimale afnames zijn voor custom made slaapmaskers. We horen graag naar wat voor slaapmaskers u op zoek bent.

Slaapmaskers bestellen

Het bedrukken van slaapmaskers is mogelijk in vrijwel iedere PMS kleur en ook in full colour. De minimale afname start bij 25 stuks voor slaapmaskers met logo. Wij beiden de laagste prijzen en hoe meer u bestelt hoe lager de prijs uiteindelijk wordt. Bij OrangeSmile kunt u ook terecht voor onbedrukte slaapmaskers, die al binnen enkele dagen geleverd worden.

We bieden op de website een optie voor vrijblijvende offerte, hier kan ook het logo worden geüpload voor een gratis digitaal voorbeeld. Bij het plaatsen van de bestelling volgt ook altijd nog een digitale drukproef ter akkoord. Na de goedkeuring hierop gaat het drukproces van start. Neem snel contact op voor het bestellen van bedrukte slaapmaskers.