Kleur
Prijs

t/m

Skikaarthouders bedrukken

Bedrukte Skikaarthouders

Een skipashouder voorzien van uw logo als relatiegeschenk. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven aan uw medewerkers en relaties voor tijdens de wintersport. Heeft u een teamuitje en/ of personeelsfeest bij een indoor skibaan? Of een uitje naar een wintersport bestemming? Laat dan een skikaarthouder bedrukken met uw slogan of logo en geef ze cadeau aan iedereen die mee gaat. Een skipashouder is onmisbaar op een skibaan of op de piste, het is dan ook belangrijk dat deze altijd mee de piste op gaat en dat het niet uit de jas of broek valt. Niemand wil een hoge boete omdat de skipas kwijt raakt. Maak niet alleen reclame met een bedrukte skikaarthouder, maar voorkom ook dat uw medewerkers of relaties zonder skipas komen te zitten.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)

Skikaarthouders bedrukken bij OrangeSmile

De skipashouder kan worden bedrukt met uw logo of slogan. De bedrukking kan in een of meerdere kleuren. Laat de skipashouder al vanaf 50 stuks personaliseren en verras uw relaties en medewerkers met dit leuk cadeau!

 

Skipashouders bestellen

Heeft u na het zien van ons aanbod toch nog wat vragen voordat u uw bestelling gaat plaatsen? Of kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste artikel.