Kleur
Prijs

t/m

Reismappen bedrukken

Bedrukte Reismappen

Bedrukte reismappen zijn ter bescherming voor een paspoort, pasjes en auto en reispapieren. Ze worden veel gebruikt voor in de auto of tijdens het reizen. Met een bedrukte reismap blijven alle belangrijke documenten en passen op een plek. Wij hebben verschillende soorten reismappen in ons aanbod. Ze verschillen in afmeting, materiaal en functionaliteit. Een voorbeeld is onze reismap die voorzien is van een RFID- blokkerende binnenlaag die identiteitsdiefstal onmogelijk maakt. Deze map heeft verschillende opbergvakken voor een paspoort of een andere identiteitsbewijs, autopapieren, creditcards en/of andere betaalpassen en heeft zelfs een pennenlus.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)

Reismappen bedrukken met uw logo

Een zeer gewaardeerd relatiegeschenk wat met zekerheid wordt gebruikt door de ontvangers. Een bedrukte reismap is een zeer leuk cadeau voor uw medewerkers, maar ook zeker voor u bestaande en potentiele klanten. Uw logo zal telkens worden gezien als de reismap wordt gebruikt. Dit kan zijn in de auto, thuis maar ook tijdens het reizen. Het is erg praktisch om alle documenten bij elkaar te hebben tijdens het reizen. Dit om alles bij de hand te hebben maar ook zeker om niks kwijt te raken. Kies voor onze reismap met een RFID-blokkerende binnenlaag en u kunt uw relaties naast een praktisch cadeau ook een beschermend cadeau geven voor een zorgeloze reis.

 

Uw logo bedrukt op een reismap

Onze reismappen kunnen worden bedrukt met uw logo en/ of slogan. De bedrukking kan in een of meerdere kleuren en kunnen in sommige gevallen zelfs in full colour worden bedrukt. Laat uw logo bedrukken op een reismap, stop uw visitekaart in een van de kaartvakjes en geef het aan uw medewerkers en klanten. U zult zien dat iedereen dit cadeau zal waarderen.

 

Binnen 5 dagen al in huis!

Wij hebben reismappen in ons aanbod die al binnen 5 werkdagen bedrukt geleverd kunnen worden. Zodra wij uw logo hebben ontvangen ontvangt u een digitale drukproef van het artikel voorzien van uw logo. Na uw goedkeuring gaat de productie direct van start en worden de bedrukte reismappen binnen 5 werkdagen bij u geleverd.