Kleur
Prijs

t/m

Bedrukt fruit bedrukken

Bedrukte appels bestellen

Op zoek naar een zeer origineel en verantwoord cadeau als relatiegeschenk? Zoek dan niet verder. Bij OrangeSmile kunt u nu fruit bestellen voorzien van uw logo of een slogan! Wij bedrukken verschillende soorten appels, peren, bananen, sinaasappel en  mandarijnen. Leuk om als give away in te zetten bijvoorbeeld op events, bij uw ontvangstbalie voor relaties of voor uw medewerkers.

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Fruit voorzien van uw logo

De vruchten kunnen op 2 manieren worden voorzien van uw logo of slogan. Optie een is doormiddel van een stickers die full colour kunnen worden bedrukt. Optie twee is doormiddel van eetbaar inkt. Deze inkt is vergelijkbaar met de inkt waar bijvoorbeeld smarties (snoepjes) mee bedrukt worden. De inkt is getest en goedgekeurd door officiële instanties.

Het fruit kan worden geleverd in bijbehorende fruitkisten in klein, middel of groot formaat of een kleine of grote mand. De fruitkisten en manden worden onbedrukt geleverd. Graag toch een bedrukking op de fruitkisten? Neem dan contact met ons op.

Ook kunt u kiezen voor een geschenkdoos met bedrukte appels, hier kiest u voor een doos met 1, 3, 6 of 9 appels welke allemaal zullen worden voorzien van uw logo. De geschenkdoos kan volledig worden bedrukt, geheel naar uw wens in uw eigen design. 

 

Appels met logo

De bedrukte appels kunnen per post worden verstuurd naar uw relaties. Een relatiegeschenk met een zeer hoge attentiewaarde. Laat de appels voorzien van een slogan of uw logo en verras uw relaties en medewerkers met een gezond en attent geschenk! De geschenkdozen met 1 appel kunnen heel makkelijk individueel worden verstuurd naar uw relaties. Mocht u dit een erg leuk idee vinden maar heeft u hier geen tijd voor? Geen probleem. Ook hier kunnen wij u bij helpen. U plaatst de bestelling, upload uw logo en laat ons weten waar de appels geleverd morgen worden en wij doen de rest.

Hulp nodig bij het plaatsen van bestelling of het bepalen van de bedrukking? Neem snel contact met ons op!