Kleur
Prijs

t/m

Thee bedrukken

Producten per pagina

Een theezakje bedrukken met logo

Wilt u uw gasten verrassen met een theezakje met logo van uw eigen bedrijf? Of zoekt u een originele toevoeging aan een (kerst)pakket met allerlei lekkers? Bij OrangeSmile kunt u zowel een theezakje bedrukken met logo als het envelopje waar deze inzit. We kunnen zelfs volledige theedoosjes met diverse zakjes personaliseren, bijvoorbeeld met een logo, een quote of een leuke boodschap voor de ontvanger(s).

Of u nu een hotel runt en bedrukte theezakjes aan uw gasten wilt aanbieden of een theepakket voor commercieel gebruik wilt personaliseren, bij OrangeSmile kan het allemaal! Bovendien leveren we bedrukte theezakjes of -doosjes ontzettend snel en hanteren we super scherpe tarieven voor het personaliseren ervan.

De opties voor het personaliseren van een theezakje

Wanneer u de bedrukte theezakjes los wilt aanbieden, kunt u kiezen voor een losse sachet thee in een envelopje of een theezakje in een vierkant of piramidedoosje. Zowel de zakjes als de diverse doosjes kunnen rondom bedrukt worden, zodat ze geheel aansluiten op uw huisstijl. Wilt u de stijl nóg verder doorvoeren? Kies er dan voor om ook het labeltje dat aan het zakje hangt te personaliseren.

Theedoosjes bedrukken

Wilt u klanten of relaties meerdere theezakjes schenken in een leuke verpakking? Laat dan niet enkel één theezakje bedrukken, maar kies voor een verpakking met meerdere zakjes. Ook deze zijn rondom te bedrukken met uw bedrijfskleuren, -logo en eventueel een persoonlijke boodschap. Het is een originele attentie die u zowel los als in een leuk cadeaupakket kunt schenken. Qua merken heeft u de keuze uit onder andere Carmencita, Pickwick en natuurlijk Lipton. Zo weet u zeker dat u een theezakje laat bedrukken met kwalitatief goede thee, zodat de ontvanger er zeker van zal genieten.

 

Veelgestelde vragen

Vanaf hoeveel stuks kan ik theezakjes bedrukken?

Bij OrangeSmile kunt u vanaf enkele honderden stuks theezakjes laten bedrukken. Hoe meer u er nodig heeft, hoe goedkoper ze worden. Heeft u een lager aantal in gedachten, bijvoorbeeld voor een eenmalig evenement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik ook theezakjes van Lipton of Pickwick laten personaliseren?

Jazeker! Bij OrangeSmile hebben we diverse A-merken theezakjes op voorraad, zodat je zeker weet dat de thee van goede kwaliteit is en lekker smaakt.

Hoe kan ik bedrukte theezakjes in een cadeaupakket combineren?

Bij OrangeSmile kunnen we zowel theezakjes bedrukken als vele andere cadeauartikelen. Denk aan mokken, picknickmanden, broodtrommels en kurkentrekkers. Zo stelt u gemakkelijk een volledig cadeaupakket samen, of het nu voor kerst is of voor een andere gelegenheid.