Kleur
Prijs

t/m

Timmermanspotloden bedrukken

Bedrukte timmermanspotloden

Onze bedrukte timmermanspotloden zijn stevig en zullen daarom niet snel breken waardoor ze zeer geschikt zijn voor aftekenwerk op hout, steen, beton enzovoort. Ze worden timmermanspotloden genoemd maar worden niet alleen door de timmerman gebruikt. Ze worden ook gebruikt door andere vaklieden in de bouw en creatieve sector. De doorsnede van de bedrukt potloden is ovaal. Daardoor is er ruimte voor een brede bedrukking, breder dan een gewoon potlood.

Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Timmermanspotloden in verschillende kleuren

Een timmermanspotlood is vaak rood maar bij OrangeSmile bieden wij meer kleuren. De potloden zijn verkrijgbaar in rood, wit, groen, blauw, zwart en kleurloos (houtkleur). De potloden hebben uiteraard allemaal een grafietstift.

De bedrukking van de potloden kan op verschillende posities worden voorzien van uw logo of slogan in 1 of meerdere kleuren. In sommige gevallen, afhankelijk van het artikel, kunnen we de potloden op beide zijden bedrukken. Uw bedrukte potloden zullen opvallen en worden zeker gebuikt. Uw creëert en vergroot hiermee uw naamsbekendheid.

 

Geef een timmermanspotlood met uw logo cadeau

De bedrukte potloden kunnen worden gegeven aan collega’s, maar ook aan potentiële en bestaande relaties. Ze worden onder andere uitgedeeld op vakbeurzen, evenementen, scholen, open dagen en bouwmarkten. De bedrukte potloden zijn ook een interessant item als mailingcadeau. Steeds vaker worden relatiegeschenken per post verstuurd. Omdat de potloden licht van gewicht zijn is het een perfect artikel om per post te versturen.

 

Bedrukte timmermanspotloden in een set

Onze potloden worden vaak gecombineerd met andere tools waaronder duimstokken. De duimstokken worden dan ook voorzien van een logo of slogan en worden als set samen met de bedrukte timmermanspotloden cadeau gegeven. Wit u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en stellen een set samen wat geheel bij uw bedrijf en wensen past. U ontvangt dan een offerte en een digitale impressie waarop de gewenste artikelen worden voorzien van uw uiting.