Kleur
Prijs

t/m

Kerstsokken bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk? Bij OrangeSmile kunt u kerstsokken laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Heerlijk tijdens de feestdagen!

Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 6 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 6 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

U kunt ze wel: die heerlijk zachte kerstsokken die elk jaar tijdens de feestdagen weer in de winkels liggen. Ideaal voor een kerstavond op de bank. Bovendien zijn kerstsokken ook ideaal om te bedrukken als relatiegeschenk. Geef uw zakenrelaties, klanten of medewerkers dit jaar dus zeker een paar kerstsokken met logo cadeau. Bedrukte kerstsokken zijn perfect in het jaarlijkse kerstpakket van uw medewerkers, maar zijn ook zeker geschikt om uw waardering van uw zakenrelaties te uiten.

Ludieke kerstsokken laten bedrukken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstsokken om te bedrukken. Zo zijn er de heerlijk zachte huissokken: ideaal om warme voeten te houden tijdens de koude wintermaanden. Dankzij de anti-slipzool zijn ze perfect om binnenshuis te dragen. Laat dit soort kerstsokken bedrukken met uw logo of kies ervoor om ze te laten borduren!

U kunt bij OrangeSmile ook terecht voor standaard kerstsokken die in schoenen gedragen kunnen worden. Maak een keuze uit de verschillende leuke prints en personaliseer vervolgens de verpakking van de kerstsokken. Dit soort kerstsokken bedrukken is ideaal als personeelscadeau; bij u op kantoor geen foute kersttruien dag, maar juist gepersonaliseerde kerstsokken dag!

Als laatste hebben we ook nog de kerstmansok, die traditiegetrouw aan de schoorsteenmantel gehangen wordt. Laat uw logo afdrukken op de band van deze kerstsokken en zelfs de kerstman weet na de decembermaand van het bestaan van uw bedrijf of organisatie af.

Gepersonaliseerde kerstsokken van OrangeSmile

Bij OrangeSmile kunt u hoge kwaliteit kerstsokken laten bedrukken in zowel lage als hoge oplages. U profiteert daarbij van een aantrekkelijke staffelkorting: des te meer gepersonaliseerde kerstsokken u bestelt, hoe voordeliger ze per stuk zijn. Twijfelt u welke van onze kerstsokken het meest geschikt is voor uw bedrijf? Vraag eenvoudig onbedrukte samples aan, zodat u de diverse bedrukte kerstsokken zelf kunt beoordelen.