Kleur
Prijs

t/m

Kerstballen bedrukken

Onze kerstballen kunt u bedrukken met logo's, teksten of slogans. Hartstikke leuk gedurende de kerstperiode of om als kerstcadeau te geven.

Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Bedrukte kerstballen zijn het ideale relatie- of personeelsgeschenk rondom de feestdagen! Bij OrangeSmile kunt u eenvoudig kerstballen laten bedrukken met uw bedrijfslogo, campagneslogan of een zelfgeschreven kerstboodschap. Prijkt er straks een kerstbal met uw logo in de boom van uw partners? U kunt bij ons al kerstballen laten bedrukken vanaf een oplage van 50 stuks.

Gepersonaliseerde kerstballen op kantoor

Gepersonaliseerde kerstballen zijn ideaal als geschenk aan uw zakenrelaties en klanten, maar doen het ook goed in het kerstpakket van uw medewerkers. Bovendien kunt u ze ook gebruiken om de kerstboom op kantoor mee op te tuigen. Organiseert u rondom de feestdagen een evenement, symposium of beurs? Dan zijn kerstballen met logo de ideale manier om bezoekers niet alleen een beetje kerstsfeer, maar ook een fijne herinnering aan uw bedrijf of organisatie mee te geven. Met bedrukte kerstballen uit ons assortiment kunt u alle kanten op.

Kerstballen met logo bedrukken

Bij ons kunt u onder andere stevige plastic kerstballen bedrukken die wel tegen een stootje kunnen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw kerstballen met logo nog jaren meegaan. U kunt ervoor kiezen om aan beide zijden van de kerstbal een andere print te laten aanbrengen – bijvoorbeeld uw logo aan de ene kant en uw kerstboodschap aan de andere – of u laat uw logo rondom op de kerstbal aanbrengen. Wilt u zeker weten dat het eindproduct er precies zo uitziet als u wenst? U ontvangt van ons altijd een gratis drukproef. Zo kunt u precies zien hoe het eindproduct eruit zal komen te zien.

U kunt bij OrangeSmile al kerstballen personaliseren vanaf €3,84 per stuk. Des te meer kerstballen u laat bedrukken, des te meer korting we u kunnen geven. Zo betaalt u bij 500 kerstballen met logo nog naar €2,79 per stuk. OrangeSmile werkt met de nieuwste printtechnieken en kwaliteitsproducten. Bij ons bent u dus verzekerd van gepersonaliseerde kerstballen van kwaliteit, die we bovendien helemaal gratis voor u verzenden!