Kleur
Prijs

t/m

Eetstokjes bedrukken

Voor als u als bedrijf heel erg bent van de etentjes, is het een tof idee om tafeldecoratie in te zetten voor uw branding. Het biedt niet alleen een unieke eetervaring, maar ook een krachtige manier om uw merk te promoten. Bij OrangeSmile kunt u leuke eetstokjes bedrukken om dat voor elkaar te krijgen.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Wat OrangeSmile nog meer verkoopt

Onze passie gaat verder dan alleen eetstokjes bedrukken. We bieden een breed scala aan gepersonaliseerde producten aan. Heeft u bijvoorbeeld meer met elektronica? Dan kunt u ook bij ons terecht. Maar u kunt uw klanten ook verrassen door kaarsen te bedrukken, sushi sets of tapas sets. Helemaal in de stijl van uw merk.

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij OrangeSmile?

Een relatiegeschenk bestellen bij ons is niet alleen leuk voor uw klant, maar ook voor u. Dat is te merken aan de volgende voordelen:

1.       Gratis verzending: de uitspraak luidt natuurlijk ‘’eerlijkheid duurt het langst’’ en bij OrangeSmile geloven we dan ook in eerlijke prijzen. Daarom bieden we gratis verzending aan voor al uw bestellingen, ongeacht de grootte. Zo kunt u profiteren van onze producten zonder extra verzendkosten.

2.       Gratis drukproef: twijfelt u over hoe uw bedrukte eetstokjes eruit zullen zien? Geen zorgen! OrangeSmile biedt gratis drukproeven, zodat u het ontwerp kunt bekijken voordat u het naar uw klanten opstuurt.

3.       Laagste prijzen: promotie tegen een lage prijs klinkt natuurlijk voor iedereen als muziek in de oren en bij OrangeSmile snappen wij dat. Daarom kunt u bij ons eetstokjes bedrukken en andere tafelaccessoires tegen een betaalbare prijs.

4.       Ruim assortiment: wij geven u graag de keuze voor de juiste promotie voor uw merk. Onze ruime assortiment producten en personalisatiemogelijkheden duiden dat aan. Gaat u voor eetstokjes in een leuk hoesje of juist niet? Bij ons heeft u de keuze.

5.       Snelle levering: We begrijpen dat timing cruciaal kan zijn. Daarom streven we ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw product op tijd ontvangt.

Een lach op uw gezicht en dat van uw klant

Bij OrangeSmile willen we graag eetstokjes bedrukken die uw klanten én u blij maken. En om u blij te maken, vinden wij het belangrijk dat het makkelijk en betaalbaar is voor u om uw tafelsetting te personaliseren en uw merk te laten stralen. Bestel vandaag nog en ontdek hoe wij uw tafeldecoratie naar een hoger niveau tillen.