Geen filteropties mogelijk

Schoteltjes bedrukken

Naamsbekendheid opbouwen kan op verschillende manieren. Daarbij is het belangrijk dat de bedrijfsnaam of het logo goed zichtbaar is op uw promotiemateriaal. Bekijk hieronder alle mokken, bekers en kopjes.

Geen resultaten gevonden.
Producten per pagina

Een effectieve manier om de zichtbaarheid van een bedrijf te vergroten is door schoteltjes te laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Veel bedrijven beschikken al over bekers, mokken en koppen in de bedrijfskantine. Om het serveren van een kop koffie wat extra luxe mee te geven, kan een schoteltje worden toegevoegd. Schoteltjes bedrukken met een logo of bedrijfsnaam zorgt ervoor dat het bedrijf onder de aandacht komt en blijft. Een bedrukt schoteltje blijft immers op tafels staan en is daardoor continu zichtbaar.

Driehoekige of vierkante schoteltjes bedrukken

Het assortiment van OrangeSmile biedt naast sets van kop en schotels ook losse schoteltjes om te laten bedrukken. Hierbij kan gekozen worden uit schoteltjes in een driehoekig of vierkant model van hoge kwaliteit porselein uit de Toppoint design 'Satellite' serie. Doordat het kopje niet midden op het schoteltje maar in een hoek wordt geplaatst, biedt het schoteltje veel ruimte om te bedrukken. Het bedrukken van schoteltjes met logo of tekst kan in één of meerdere kleuren. Hiervoor dient een drukbestand te worden aangeleverd in EPS, AI of PDF formaat. Eventueel kan hulp worden geboden om een afwijkend bestandsformaat om te zetten naar het juiste drukbestand.

Schoteltjes laten bedrukken bij OrangeSmile

Schoteltjes personaliseren tegen de laagste prijs? Dan bent u bij OrangeSmile aan het juiste adres. Naast een scherpe prijs kan bovendien een snelle en professionele service worden geboden. OrangeSmile heeft namelijk al vele jaren ervaring in het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken. Ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht. Voorafgaand aan het bedrukken van de schoteltjes wordt een gratis drukproef gemaakt. Na akkoord op de drukproef wordt de bestelling in behandeling genomen. De bestelling wordt gratis verzonden. Het is zowel mogelijk om schoteltjes te laten bedrukken als om onbedrukte schoteltjes te bestellen. Onbedrukte schoteltjes kunnen al binnen 3 werkdagen geleverd worden.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd voor schoteltjes bedrukken?

Bedrukte schoteltjes kunnen binnen 7 werkdagen geleverd worden.

Wat is de minimale oplage voor het schoteltjes bedrukken?

De minimale oplage bedrukte schoteltjes is 50 stuks.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt uw gepersonaliseerde schoteltjes betalen via bankoverboeking, iDeal, creditcard of Bancontact / Mister Cash.