Geen filteropties mogelijk

Kartonnen bekers bedrukken

De beste manier om uw bedrijf aanwezig te laten zijn op elk evenement, feest of beurs, is door kartonnen bekers te laten bedrukken. Bekijk hieronder alle producten en bestel direct.

Geen resultaten gevonden.
Producten per pagina

Bekers kunnen bedrukt worden met uw bedrijfslogo, in de kleuren van uw bedrijf of volgens uw nieuwste campagne. Kartonnen bekers zijn overigens ook ideaal voor op kantoor. OrangeSmile werkt met kartonnen bekers van goede kwaliteit die geschikt zijn voor zowel warme als koude dranken. Serveer zakenrelaties of potentiële klanten heerlijke koffie, thee, water of frisdrank op kantoor of tijdens een belangrijk evenement of symposium.

De voordelen van kartonnen bekers personaliseren

De mogelijkheden voor het bedrukken van kartonnen bekers zijn eindeloos. Daarom is dit een van onze populairste producten om te personaliseren. Kartonnen bekers kunnen in full colour bedrukt worden, wat betekent dat u er veel meer dan alleen uw bedrijfslogo op kwijt kunt. Denk aan een dankboodschap, een campagneleus of reclame voor een van uw producten. Bedrukte kartonnen bekers zijn de ideale manier om uw producten of service onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en zakenrelaties. U kunt bij ons ook gepersonaliseerde deksels voor kartonnen bekers bestellen.

Service en kwaliteit bij OrangeSmile

Bij OrangeSmile werken we met de beste druktechnieken om u een eindproduct van kwaliteit te bieden. We overleggen graag met u over het ontwerp van uw kartonnen bekers met logo en voorzien u altijd van een gratis drukproef, zodat u kunt controleren of alles naar wens is voordat het drukproces begint. U kunt bij ons al kartonnen bekers laten bedrukken vanaf €0.33 per beker. Hoe meer bekers u bestelt, des te meer korting u ontvangt. Verzending is in zowel Nederlands als België altijd gratis.

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik kartonnen bekers laten bedrukken?

Kartonnen bekers laat u natuurlijk bedrukken bij OrangeSmile. Ontdek onze uitstekende service en onze goede kwaliteit.

Hoe lang is de levertermijn?

Hoe lang de levertermijn voor uw bedrukte kartonnen bekers is, is afhankelijk van het product dat u kiest. Over het algemeen kunt u uitgaan van een levertijd van 10 werkdagen.

Hoeveel kartonnen bekers kan ik laten bedrukken?

U kunt bij OrangeSmile tot wel 5000 kartonnen bekers bedrukken per order. Heeft u een hogere oplage nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een passende oplossing.