Kleur
Prijs

t/m

Cocktailglazen bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor bestaande klanten? Bekijk alle cocktailglazen hieronder en bestel direct uw favoriete relatiegeschenk.

Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 10 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Organiseert u binnenkort een evenement of bedrijfsfeest? Overweeg dan om cocktailglazen te bedrukken. Een glas kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo, een campagneboodschap of een andere tekst. Gasten kunnen op het evenement drinken uit gepersonaliseerde cocktailglazen die hen meteen aan uw bedrijf doen denken. Geef hen de cocktailglazen met logo aan het einde van het evenement mee naar huis en ze zullen nog lang herinnerd worden aan een fijne samenwerking.

Een ruim assortiment cocktailglazen laten bedrukken

Gepersonaliseerde cocktailglazen zullen een succes zijn op elk evenement. Ook als geschenk aan zakenrelaties, klanten of medewerkers is een bedrukt cocktailglas ideaal. Geef de ontvangers een mooi gin-glas en doe daar ook een shotsdispenser met logo bij, zodat ze in het vervolg zelf hun eigen gin en tonics kunnen maken. In ons assortiment vindt u verschillende soorten cocktailglazen om te bedrukken van goede kwaliteit. U laat eenvoudig op beide zijden of op de voet uw bedrijfslogo aanbrengen. Voor extra stijlvol relatieschenk kiest u voor een verkoperde cocktail mok met logo.

De service van OrangeSmile

Bij ons kunt u uitgaan van een goede, persoonlijke service. Komt u er niet helemaal uit met het ontwerp van uw bedrukte cocktailglazen? We denken graag met u mee. Voordat we van start gaan met het proces, krijgt u van ons altijd een gratis drukproef. Zo zijn we er zeker van dat alles volledig naar wens is. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen van de cocktailglazen die u wilt laten bedrukken, zodat u alvast kunt zien hoe deze eruit zien. Verzending is bij ons gratis en voor alle cocktailglazen geldt: hoe meer u er laat bedrukken, des te meer korting u van ons krijgt. We kunnen uw cocktailglazen al binnen 8 werkdagen leveren.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost cocktailglazen bedrukken?

U kunt cocktailglazen bedrukken vanaf €3,41 per glas, afhankelijk van het type cocktailglas dat u uitkiest.

Waar kan ik cocktailglazen laten bedrukken?

U kunt cocktailglazen laten bedrukken bij OrangeSmile. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van drukwerk en werken uitsluitend met de beste druktechnieken, zodat we u altijd een kwalitatief hoogwaardig eindproduct kunnen bieden.

Welk bestandstype moet ik aanleveren voor het logo?

Lever uw logo aan in een vector EPS-, AI- of PDF-bestand. Komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag om uw logo drukklaar te maken.