Kleur
Prijs

t/m

Proteïne shakers bedrukken

Proteïne shakers laten bedrukken? Dan bent u bij OrangeSmile aan het juiste adres. Laat eenvoudig en snel proteïne shakers bedrukken als relatiegeschenk. Bekijk hieronder alle shakers.

Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 1 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 8 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 5 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 3 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Bedrukte proteïne shakers zijn een interessant artikel voor bedrijven in de sport en fitness industrie. Doordat de personen die proteïneshakers gebruiken vaak meerdere keren per week in de sportschool te vinden zijn, zal de bedrukte fles intensief gebruikt worden. Door het bedrukken van de fles wordt er meer merkbekendheid gecreëerd. Ook zal het ervoor zorgen dat degene die de fles gebruikt meer trouw zal zijn aan het bedrijf waar deze fles gekregen is. Een goed voorbeeld van een actie met proteïne shakers is om deze cadeau te doen bij een bestelling. De klant zal blij zijn met het cadeau en op hetzelfde moment wordt de ontvanger keer op keer geconfronteerd met het bedrijfslogo. Bekijk hieronder het ruime assortiment bedrukte eiwitshakers. 

Een relatiegeschenk met logo is een goede en effectieve manier om te zorgen voor meer naamsbekendheid. U kunt dit doen door middel van het laten personaliseren van bijvoorbeeld proteïne shakers. Zo wordt uw (potentiële) klant op een positieve manier herinnerd aan het bedrijf. Door de lange levensduur van proteïne shakers wordt de boodschap van uw bedrijf door veel mensen gezien. Dit maakt dat het laten bedrukken van een shaker een stuk kostenefficiënter is dan bijvoorbeeld een advertentie of reclamecampagne. Uw klanten zullen tijdens het genieten van hun proteïneshake zeker aan u denken.

De voordelen van gepersonaliseerde proteïne shakers

Het laten bedrukken van proteïne shakers is perfect voor bedrijven in de sport- en fitnessindustrie. Deze shakers worden veelal gebruikt voor het maken van eiwitshakes in de sportschool. Daardoor zullen ook de andere sporters in de sportschool de naam en het logo van uw bedrijf herkennen. Sporters zullen het logo meerdere keren zien en er benieuwd naar worden. Dit maakt het een uitermate goede en efficiënte reclame, waardoor er veel merkbekendheid zal ontstaan.  

Waarom proteïne shakers personaliseren bij OrangeSmile?  

Of u nu alleen het bedrijfslogo op de proteïne shakers wilt laten bedrukken of het logo en de naam, bij OrangeSmile krijgt u ze binnen 1 tot 2 weken na goedkeuring van de digitale drukproef geleverd. Selecteer tijdens het bestellen gemakkelijk de kleur, het aantal proteïne shakers en de bewerking. Zo kiest u voor het laten bedrukken van bijvoorbeeld de zijkant, voor- en achterkant. Liever onbedrukte shakers? Deze zijn al binnen enkele dagen uit voorraad geleverd.  

 

Veelgestelde vragen

Welke soorten proteïne shakers met logo zijn er?  

Wilt u proteïne shakers laten personaliseren? Dan heeft u de keuze uit alle volgende opties: eco shaker, een handige reismok, een shaker met compartiment, een sportfles met shaker bal, een drinkfles voor dieren, een XL-shaker of een elektrische eiwitmixer. 

Wat is de minimale afname?  

De minimale afname van proteïne shakers met logo is 10 stuks. De maximale afname hoeveelheid is 2500 stuks. Deze hoeveelheden zijn afhankelijk van het soort shaker.  

Wat zijn de kosten van het laten bedrukken van proteïne shakers?  

U kunt proteïne shakers onbedrukt bestellen vanaf €1,23 per stuk. Wilt u de proteïne shakers liever laten personaliseren? Dan komen daar de kosten van de bewerking en de instelkosten bovenop. Voor een persoonlijk voorstel kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.