Kleur
Prijs

t/m

Anti-stress dobbelstenen bedrukken

Laat anti-stress artikelen in de vorm van een dobbelsteen bedrukken met een logo en gebruik deze voor een promotieactie. Anti-stress dobbelstenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren.

Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 7 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 2 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Bedrukt geleverd in: 15 werkdag(en)Onbedrukt geleverd in: 4 werkdag(en)
Bekijken
Producten per pagina

Afhankelijk van het artikel kunnen we de meeste anti-stress artikelen al vanaf 500 stuks ook custom made laten maken. Vaak is de levertermijn niet eens heel veel langer en de prijzen zijn dan een stuk lager. Ook zijn er dan veel meer mogelijkheden voor het bedrukken en het maken van een artikel in een eigen kleur. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een custom made anti-stress artikel. 

Het grote voordeel van een anti-stress dobbelsteen is dat deze op meerdere zijden bedrukt kan worden met een verschillende bedrukking of met een gelijke bedrukking. Als er gekozen wordt voor een verschillende bedrukking op alle zijden dan kan het artikel gebruikt worden als dobbelsteen voor bijvoorbeeld een spel of training. Staat de gewenste optie niet op de website? Neem gerust contact met ons op per telefoon, mail of online chatfunctie. We helpen u graag verder!

Wat zijn anti-stress dobbelstenen?

Anti-stress dobbelstenen zijn kleine dobbelstenen, meestal gemaakt van zacht schuim of rubber, met verschillende reliëfs en texturen op elk van de zes zijden. Elke zijde heeft een unieke functie om te helpen bij het verminderen van stress en angst. Door simpelweg met de dobbelsteen te rollen of de zijden vast te houden en te knijpen, kunt u spanning loslaten en uw kalmer voelen.
 

Hoe werken anti-stress dobbelstenen?

De verschillende zijden van de dobbelsteen hebben elk een specifieke functie:
 
  • Duim wrijven: Een zijde is voorzien van een gladde textuur die uw duim kalmeert als u erover wrijft.
  • Klikknop: Een knop die u kunt indrukken om een bevredigend gevoel van controle te krijgen.
  • Golvende lijnen: Volg met uw vinger de golvende lijnen om een kalmerend effect te ervaren.
  • Beweegbal: Een kleine bal die u met uw vinger kunt draaien voor afleiding en ontspanning.
  • Drukknop: Een zijde met een drukknop om in te drukken en spanning te verminderen.
  • Reliëf: Een zijde met verhoogde patronen voor tactiele stimulatie.
 

Waarom anti-stress dobbelstenen bedrukken?

Het bedrukken van anti-stress dobbelstenen biedt vele voordelen. Ten eerste kunt u ze aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en stijl. U kunt uw bedrijfslogo, een motiverende quote, of een ontspannend ontwerp op de dobbelstenen laten drukken. Dit maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een geweldig promotieartikel.
 
Bovendien kunnen bedrukte anti-stress dobbelstenen worden gebruikt als relatiegeschenken voor klanten en medewerkers, waardoor u een positieve indruk achterlaat en uw merkbekendheid vergroot.
 

De vele toepassingen van anti-stress dobbelstenen

Anti-stress dobbelstenen zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ze hebben ook een breed scala aan toepassingen in verschillende omgevingen, waaronder:
 

Op het werk

In stressvolle werksituaties kunnen anti-stress dobbelstenen worden gebruikt om snel spanning los te laten en de focus te herstellen. Een korte pauze met de dobbelsteen kan wonderen doen voor productiviteit en welzijn.
 

In het onderwijs

Voor studenten kan het gebruik van anti-stress dobbelstenen tijdens examens of studiemomenten helpen om angst en spanning te verminderen, waardoor ze beter kunnen presteren.
 

In de gezondheidszorg

Anti-stress dobbelstenen worden ook gebruikt in therapeutische settings om patiënten te helpen bij het omgaan met angst of om afleiding te bieden tijdens behandelingen.
 

In de detailhandel

Bedrukte anti-stress dobbelstenen kunnen als unieke merchandise worden verkocht, waardoor klanten een nuttig en ontspannend product krijgen dat ze overal kunnen gebruiken.
 

Vragen? Neem contact op met de specialisten van OrangeSmile

Anti-stress dobbelstenen zijn kleine, maar krachtige hulpmiddelen om stress te verminderen en rust te vinden in onze drukke wereld. Door ze te bedrukken, krijgen ze een persoonlijke en promotionele waarde, terwijl ze tegelijkertijd een positieve impact hebben op het welzijn van mensen in verschillende omgevingen. Dus, waar wacht u nog op? Neem de stap om uw eigen gepersonaliseerde anti-stress dobbelstenen te bedrukken en ervaar de rustgevende voordelen zelf. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.